tiistai 16. helmikuuta 2010

Heips kaikki kanssakärsijät! :P

Ääh.. Yläkerran mummo naputtaa taas jotain yläkerrassa. Se varmaan naulaa jotain ikoneja seinään virsien tahdissa tai jotain.. Hmm.. Tosi TOSI häiristevää! Ja päivällä naapureiden kakara huusi täyttä kurkkua rappukäytävässä.. En yleensä kyttää naapureita, mutta nämä naapurit häiriköivät joka päivä rauhaani! Ihme hommaa..

No joo. Tulin juuri tanssitunnilta ja tänään me harjoiteltiin koko tunti tekniikkaa. Piruetteja, hyppyjä, tasapainoa ja sen sellaista. Ihan mukava tunti, sillä viime kerralla kun tehtiin jotain pidempää tanssisarjaa, olin ihan pihalla ja pyörin aina eri suuntaan kuin toiset. :D Hävetti olla apina kaikkien timmien 16-vuotiaiden seassa..

No joo. Seuraavaksi on vuorossa hieman juhlintaa. Meillä on opiskelijajärjestön saunailta ja lähden pian sinne. Valitettavasti siellä tuleekin sitten juotua hieman (kuivaa) valkoviiniä ja (kuivaa) siideriä. Ja tietysti siellä on houkutuksena vielä ne kaikki herkut. Huh! No eilen olin aika tiukalla ruokavaliolla, joten tuskin mitään järkyttävää takapakkia tulee jos tänään hieman herkuttelen illalla. :) Wish me luck!


Tämän päivän ruokavalio:
Aamupala 200kcal
Välipala 300kcal
Lounas 400kcal

ja luultavasti illalla vielä tulee n. 700kcal lisää.

Teen lopulliset laskelmat kotiin tultuani ja laitan ne vaikka huomenna tänne. Saa nähdä miten käy. :)

2 kommenttia:

  1. Olis hyvä kuulla mitä kaikkea syöt päivän aikana, ei pelkästään kalorit. :)

    VastaaPoista
  2. Aa, joo.. Tottakai laitan syömisetkin vielä jos jotakuta se kiinnostaa. :)

    VastaaPoista