sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Jaahas. Ja nyt kyllä ärsyttää..

En yhtään ihmettele, että jotkut kyllästyvät laihduttamiseen! Kapusin tänä aamuna vaa´alle ensimmäistä kertaa kolmeen päivään ja paino on pysynyt täysin samana.. Piru vie! Vajetta on tullut joka päivälle reippaasti, olen syönyt yli 1000kcal joka päivä ja kuntoillut sen verran mitä olen pakkasilta kyennyt ja mikä on tulos? PAINO ON TÄYSIN SAMA! Murinaaähinääjapuhinaa!!! :( En tosiaan ole ikinä kuvitellutkaan laihtumisen olevan mitenkään helppoa, mutta luulisi vaa´an heilahtavan johonkin suuntaan kolmen päivän aikana.. Huh.. Noh. Ehkä tämä on vain jumiviikko.. Taas kerran.

Tähän jumitukseen voi olla monta syytä:
1. Lihakset keräävät kasvaessaan nestettä (eli samalla kuin rasva vähenee kropasta, lihakset kasvavat ja tuloksena on HIDASTUVA painonpudotus)
2. Olen lääkekuurilla (voihan olla, että antibiootti-tyyppiset lääkkeet keräävät nestettä, turvottavat ja lisäävät painoa väliaikaisesti)
3. Säästöliekki (tätä kyllä epäilen, koska syön säännöllisesti pitkin päivää ja joka päivä kalorimääräni kipuaa yli 1000kcal)
4. Suola kerää nestettä (olen nyt syönyt parina päivänä fetaa, jossa on tunnetusti paljon suolaa. lisäksi söin eilen kourallisen sipsejä, joissa on paljon suolaa)

Muita syitä en nyt kertakaikkiaan löydä tälle jumittamiselle. :( Katsotaan ensi viikolla sitten kun lääkekuuri on loppunut mitä tapahtuu. En kyllä astu vaa´alle ennen tiistaita..

Noh joo. Laihduttaminen jatkuu..

Laitan illalla sitten syömisiäni ja ruokapäiväkirjaa tänne. Nyt tulin vaan avautumaan..

Ruoppasin äsken akvaarion ja sitten pesin kylpyhuoneen. Voin sanoa, että aika hyvää hyötyliikuntaa nämä molemmat. Välillä oikein kädet väsyivät kun hinkkasi ensin akvaariota 45min ja sitten kylpyhuonetta 30min. :) Päivän hyötyliikunnat siis suoritettu! Vielä pitäisi lähteä junailemaan vanhempieni luokse, sillä mulla on huomenna vapaa-päivä ja päätin lähteä äidin hoiviin. :) Toivottavasti junat siis kulkevat normaalisti.

Illalla viestittelen siis junasta tai porukoilta. :)

7 kommenttia:

  1. hahaa, aivan saman asian kanssa juuri nyt minakin pahkailen ;)))) Hienoa havaita, etta löytyy kohtalotoveri...

    VastaaPoista
  2. Kannattakohan painoa punnita noin usein? Päivien välillä saattaa kuitenkin olla vaihtelua, ja jumittaminen (painon nousemisesta puhumattakaan) aiheuttaa vain ärsytystä. Mulla punnitusta on max. kerran viikossa, ja sekin on musta jo paljon.

    Toivottavasti säät paranee ja pääsisi ulos liikkumaan! Ulkolenkkeily on ihanaa enkä ole hiihtänytkään muutamaan viikkoon. Tahtoo ulos!

    Tuo "ruisleipä 100%", jota syöt, niin mitä se on tarkalleen? Helppouden takia mä syön pääasiassa ruispaloja, vaihtelu voisi piristää silläkin rintamalla.

    VastaaPoista
  3. Mä tiedän, että kannattaisi punnita harvemmin, mutta en millään malttaisi.. :D Ajattelin nyt pyrkiä siihen aluksi, että kävisin ainoastaan kolmen päivän välein vaa´alla. Jos pystyisin pitämään edes kolmen päivän taukoa, niin se olisi jo paljon.

    Mulla on tää ikuinen leipäongelma. Olen oikea leivänmussuttaja jos sille päälle satun. Tykkään mussuttaa ruisleipää ja näkkäriä. Löysin kuitenkin mahtavan ruisleivän, jossa on älyttömän vähän kaloreita, mutta paljon kuitua ja 100% ruista. Paketti on riittoisa ja suht edullinenkin. Tuote on myös suomalainen, joten sekin on plussaa. :) Leivän nimi on Uotilan Maalaisruislimppu. Tässä linkki: http://www.fazergroup.com/templates/Fazer_ProductInfo.aspx?id=93795&epslanguage=FI

    Tiedän, että leipä on pahasta laihduttajalle, mutta tämä nyt on ehkä pienin paha mitä olen leivistä löytänyt. Suosittelen. :)

    VastaaPoista
  4. Sofia:
    Mukava kuulla tosiaan, että kohtalotovereita löytyy.. Ehkä jumit lähtee liikkeelle jossain vaiheessa.. Toivottavasti!

    VastaaPoista
  5. Hei, toi maalaisruislimppu on hyvää! Ja sitäkin voi pakastaa ja paahtaa. Oon ihan unohtanut koko leivän, pitääpä ens kerralla kaupasta katsoa.

    BTW, onko sulla aika-asetukset jotenkin pielessä...? Taitaa 10 tunnilla jättää.

    VastaaPoista
  6. Blackberry: Joo näytti olevan päin prinkkalaa asetukset. Outoa. :D No nyt pitäisi olla kaiken järjen mukaan oikein. Hyvä kun sanoit. :)

    VastaaPoista
  7. Juotko tarpeeks vettä? Se saattaa turvottaa yms jos ei juo vettä tarpeeksi. (:

    VastaaPoista