lauantai 20. helmikuuta 2010

Hyvää iltaa..

Tänään on ollut piiiiitkä päivä. Heräsin aamulla seitsemältä katsomaan lätkää Suomi-Saksa. :) Oli vaan pakko nähdä peli.. Mutta nyt kun on ollut koko päivän töissä ja jumppaillut kotona, on olo tosi väsynyt. Onneksi huomenna saa nukkua suht pitkään.

Tosiaan. Pakkasta riittää. Täällä Pirkanmaalla pakkasen purevuus on tällä hetkellä yli -30 astetta. IHAN sairasta! Kävelin tänään töihin ja takaisin kaksi kertaa ja jäädytin onnistuneesti reiteni ihan täysin.. :/ Reidet on nyt ihan punaiset, ärtyneet ja herkät. Toivottavasti ne ei nyt pahemmin paleltunut.. Hui. Joo. Eli tämä kylmyys on nyt sitten syy siihen, etten tänäänkään mennyt hiihtämään. Mua harmittaa tosi paljon, koska tykkään hiihtää ihan sikana. En tiedä mitään sen mukavampaa kun lähteä ladulle pariksi tunniksi nauttimaan päivästä ja luonnosta.. Nyt näiden pirun pakkasten takia ei pääse ulkoilemaan ollenkaan. Nuo työmatkatkin oli näköjään ihan liikaa.. :(

Koska en päässyt hiihtelemään tänäänkään, jumppasin taas DVD-jumpat 2x 15min. Eli puoli tuntia. Katsoin sykemittarista, että sykkeeni liikkui lähes koko ajan raskaan treenin alueella, eli yli 80% maksimisykkeestä. DVD-jumpat ovat intervallijumppia, joten vuorotellen nostetaan syke mahdollisimman korkealle ja sitten tehdään lyhyitä lihaskuntosarjoja. Sykkeennostoja DVD-jumpassa on muutama. :) Kuntoliikunnassa on erittäin tärkeää, että liikutaan kaikilla sykealueilla tasaisesti. Tanssitunnit, hiihtäminen, reippailu ja venyttely kuuluu siis viikko-ohjelmaani syystäkin. Nämä liikuntamuodot nimenomaan sijoittuvat kaikkiin sykealueihin rennosta liikunnasta raskaaseen. :)

Kirjauduin minäkin nyt sitten kiloklubiin, vaikka kaloreiden kirjaaminen yksityiskohtaisesti tuntuukin työläältä. Toisaalta kiloklubissa voin myös tarkkailla liikkumistani ja seurata prosessiani tarkemmin viikoittain. Katsotaan miten kiloklubi palvelee minua. :)

Ja tänään olen sitten syönyt taas herkkuruokaani kanafetasalaattia oikein kahteen otteeseen. :P Nams.

Tänään syödyt:
Aamiainen: ruisleipä 100% (päällä oivariinia, kalkkunaleike, kevytjuustosiivu), bran flakes ja rasvaton maito
Yht. 170kcal
Välipala: kunto-näkkileipä (päällä oivariinia, kalkkunaleike, kevytjuustosiivu), mustikkamehukeittoa (0,5dl)
Yht. 85kcal
Välipala töissä (valitettavasti): 10x perunalastu, 1 pieni tuulihattu
Yht. 150kcal
Päivällinen: kanafetasalaattiannos, ruisleipä 100% (päällä samat), soda stream -kevytlimpparia 4dl
Yht. 300kcal
Iltapala: kanafetasalaattiannos, ruisleipä 100% (päällä samat), paula-vanukas, soda stream -kevytlimpparia 4dl
Yht. 450kcal
____________________
Yht. 1155kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat 500kcal = 2500kcal

1155kcal - 2500kcal = 1345kcal vajetta

Vautsi mikä vaje. Kyllä sitä vajetta näköjään kertyy kun jaksaa joka päivä liikkua. :) Jei.

Hei muuten..
Käytättekö niitä suklaapirtelöjauheita, joita saa kauppojen urheiluravinnehyllyltä? Sen pirtelöjauheen nimi oli joku Weight Loss tai jotain.. Mun pitäisi saada enemmän protskuja ruokavalioon ja ajattelin kokeilla.. Onko kokemuksia? :)

1 kommentti:

  1. No oot aika sissi kun jaksoit pakkasessa töihin kävellä!

    Haha mun poikaystävä heräs kans seiskalta kattomaan lätkää, mä taas heräsin lukemaan!

    Mä oon joskus ostanut Easy body -suklaapirtelöä, se oli ainakin todella maukasta.

    VastaaPoista