sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Terveisiä pääkaupunkiseudulta!

Olen nyt siis vanhempieni luona täällä etelässä. Mutta ei täällä yhtään sen lämpimämpi ole kuin Pirkanmaalla. ;) Pelkäsin jo, että äiti on laittanut täällä hirveät herkkumätöt, mutta itseasiassa ruoka, joka minua odotti olikin kevyimmästä päästä. Äiti oli tehnyt jauhelihakeittoa ja kreikkalaista salaattia. Aika mahtavaa. :) Fetahan tunnetusti on heikko kohtani. Rakastan sen makua.

Ihme kyllä junat kulkivat MELKO normaalisti Tampereelta Helsinkiin, mutta ilmeisesti toisinpäin yhtälö on ihan mahdoton. Tampereen juna-asema oli täynnä ihmisiä, jotka olisivat halunneet hiihtolomille, mutta eipä onnistunut ei. Jyväskylän juna oli 6h myöhässä.. Sairasta. Oma pendolinoni oli ainoastaan puoli tuntia myöhässä, vaikka se tulikin Oulusta saakka. :)

Olen tässä kohta käymässä nukkumaan, sillä aion herätä aamulla taas seitsemältä katsomaan lätkää. :) Suomi-Ruotsi on kyllä pakko nähdä! AIVAN PAKKO.

Kiloklubin mukaan olen ollut tänään melko onnistunut syömisissäni. Herkkupallo näyttää vihreää ja muut pallurat näyttää keltaista. Hmm. Vaikeaa saada kaikkia noita kolmea vihreiksi. Eilen kyllä onnistuin siinä, ihme. :)

Olen lukenut teidän muiden blogeja, joka on erittäin motivoivaa. On kiva lukea muiden savotasta ja kannustaa. Nyt tällaisen jumiviikon jälkeen kaipaan itsekin kannustusta.. Kirjoitelkaa vaan rohkeasti kommentteja. Niitä on kiva lukea. :)

Syödyt
Aamupala: ruisleipä 100% x 2 (päällä oivariini, kalkkunaleike ja kevytjuustosiivu), bran flakes - muroja, rasvaton maito
yht. 250kcal
Välipala: ruisleipä 100% x 2 (päällä samat) ja soda stream kevytlimpparia
yht. 200kcal
Päivällinen: kreikkalainen salaatti (feta, sipuli, tomaatti, jäävuorisalaatti), 1 ruispalasiivu (oivariini, ½ kevytaamupalajuusto, kalkkunaleike), jauhelihakeitto (vähensin perunaa, otin paljon lihaa, juureksia ja lientä), 1,5dl kevytmaitoa
yht. 450kcal
Iltapala: kreikkalainen salaatti, karjalanpiirakka munavoilla, 1 suklaakonvehti
yht. 400kcal
__________________
yht. 1300kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunta 400kcal = 2400kcal

1300kcal - 2400kcal = -1100kcal vajetta

Hyvä vaje tälle päivälle, vaikka äidin herkkuja olenkin nauttinut. :P

Hyvää yötä kaikille.

1 kommentti:

  1. Eilen just kiitin onneani ettei tarvitse junalla päästä minnekään. Onneksi sulla matka kuitenkin sujui ongelmitta!

    Se Kiloklubin pallurajuttu on siitä kätevä, että sehän näyttää mitä vielä pitäisi syödä, jotta palluran saa vihreäksi (ellei siis kyse ole siitä, että on jo syönyt liikaa ;)). Mä seurailen niitä vinkkejä ja syön sitten lisää kasviksia tai kuituja, jotta saisin ne suositukset täyteen.

    Kyllä sulla alkaa tuolla ruokavaliolla vielä paino putoamaan!

    VastaaPoista