sunnuntai 29. elokuuta 2010

Hyvää huomenta lukijat!



Ihanaa, on sunnuntai. Viikon ainoa vapaapäiväni. Aion nauttia nyt tästä päivästä täysin rinnoin. Tuntuu, että vapaapäiviä on ihan liian vähän. Ja sitten jos vaikka sattuu vapaa-ilta, niin aika menee kaikkien juoksevien hommien hoitoon. Nyt kuitenkin ajattelin nauttia iltapäivän teekupposen, aamulehden ja tietokoneen parissa. Ehkä jopa avaan koulukirjankin pariksi tunniksi. Ihanaa laatuaikaa! :)

Päivä alkoi muutenkin mukavasti. Pidin eilen välipäivän urheilusta. Pyöräilin ainoastaan yhteensä n. puoli tuntia töihin ja takaisin. Säästin voimia tähän aamuun, koska ajattelin vetää kunnon pitkän juoksulenkin. Ja näin teinkin. Heräsin puoli kymmeneltä ja puin lenkkivaatteet päälleni. Tavoitteeni oli juosta vähintään tunnin lenkki, eli vähintään 10km. Noh. Suunnittelin reitin etukäteen ja laskin matkan. Kuitenkin tunnin juostuani, päätin tehdä vielä pienen ylimääräisen lenkin, koska energiaa tuntui riittävän. Juoksin siis yhteensä 13km ja aikaa siihen meni 1h 5min. Keskimääräinen vauhti oli juurikin se tavoittelemani 12km/h. Siitä onkin aikaa kun olen juossut noin pitkän lenkin, mutta olen todella innoissani, että juoksukuntoa riittää vielä pitkiinkin matkoihin. Yleensä juoksulenkkini on jäänyt siihen n. puolen tunnin aamulenkkiin. :)

Tällä viikolla olen muutenkin liikkunut mukavasti:
Ma aamulenkki (30min), pyöräilyä (30min)
Ti aamulenkki (30min), venyttelyt (20min), tanssitunti, pyöräilyä (30min)
Ke salitreeni (45min), juoksumattoilua (15min), venyttelyt (20min), pyöräilyä (30min)
To aamulenkki (30min), venyttelyt (20min), tanssitunti, pyöräilyä (30min)
Pe salitreeni (45min), juoksumattoilua (15min), pyöräilyä (30min)
La pyöräilyä (30min)
Su juoksulenkki (1h 5min), venyttelyt 20min,

Tällaista täällä. Mukavasti on ehtinyt kuntoilla, vaikka töissä käykin. Aamut on hyvää aikaa juoksennella. Pitää vaan jaksaa herätä tuntia aikaisemmin. ;)

Nyt on viime viikonlopun turvotukset myös palautuneet ja paino asettunut siihen 61kg alapuolelle. Huh. :)

Kuvan linkki
Linkki

1 kommentti:

  1. ihanan pirteä postaus :) sai hymyn lukijankin huulille, näin maanantaiaamuna :) aamutreenailu on ehdottomasti mainioin tapa alottaa päivä :)

    VastaaPoista