perjantai 28. toukokuuta 2010

Tulis jo ne bikinikelit!



Huiih! Kävin aamulla vaa´alla ja kyllähän se paino oli taas tipahtanut pikkuisen. Tällä hetkellä painan siis 64,1kg. Eli viralliseen tavoitteeseeni on matkaa vielä 1,1kg. Lähemmäksi mennään koko ajan. Jee! Tuntuu ihan käsittämättömältä, että olen saanut täysin uuden kropan puolessa vuodessa aikaan. Onneksi en ottanut mitään ENNEN-kuvia, koska varmaan pystyisi niitä edes tiirailemaan nykyisin. Saattaahan jotain joulukuvia tietysti olla, josta näkisi hyvin miltä näytin aloittaessani tätä savottaa. Täytyy kyllä sanoa, että laihtuminen on lisännyt itsevarmuutta hurjasti. Meillä oli eilen tanssikoulun kevätnäytös, jossa meidän tanssinumerossa piti pitää korsettia ja lyhyttä hametta. Tietysti hieman mietitytti hyppiä korsetissa kaikkien niiden alle 20-vuotiaiden keijukaisten seassa, mutta enpä jäänyt yhtään huonommaksi. :) Tassit meni hyvin ja onnistuin valokuvissakin näyttämään ihmeen hyvältä. Onnistunut tanssiesitys siis. Tämän laihdutusprojektin myötä olen löytänyt uudestaan tanssin ilon. Joskus teinityttönä kävin tanssitunneilla, mutta tammikuussa aloitin sen uudestaan. Ja ei muuta kuin syksyllä sitten taas tanssitunneille!!

Laihduttamisen jälkeinen ruokavalio tosin mietityttää. Miten onnistun pääsemään tasapainoon syömisteni kanssa, jotta en enää laihtuisi, enkä sitten lihoisikaan. Kun tähän mennessä päässä on aina pyörinyt tiukka ruokavalio ja kalorit, niin miten sitä pystyy luopumaan laskemisista ja syödä vaan. Hmm.. Pitää miettiä tätä tosissaan. Itse ainakin haluan tämän projektin päättyessä sallia itselleni SILLOIN TÄLLÖIN sen kebab-annoksen tai pizzan. Miten te muut aiotte hoitaa projektin jälkeisen ruokavalion?

Viikonloppu taas edessä. Olemme menossa poikaystäväni kanssa kylään tänään illalla. Tarkoitus olisi nauttia grillituotteita ja alkoholia. Näin projektin loppupuolella tällaiset tilaisuudet eivät stressaa minua enää niin paljoa kuin aikaisemmin, koska tiedän, ettei ne kilot nyt yhden illan takia tule takaisin. Syön kohtuudella lihaa ja salaattia. Juon kuivaa valkoviiniä tai kuivaa omenasiideriä. Näin on näreet. Yritän olla napostelematta herkkuja. :)

Eiliset syödyt
Bran flakes + rasvaton maito
Kananmuna
Krappileipä (oivariini, juustosiivu, keittokinkkusiivu)
Profeel-jogurtti
Fetasalaatti + neljä hornettia
Porsaanfilee + juustokermaperunoita + uunikasviksia
Suklaavanukas
___________________
yht. 1400kcal

Peruskulutus 1900 + liikunnat (reippailu + pyöräily) 300 = 2200kcal

1400-2200 = -800kcal vajetta

Ihan ok vaje.. :)

Ainiin, joku kysyi Mimin karppileipäohjetta. En viitsi omia kunniaa resepteistä itselleni, joten laitan tähän Mimin blogin linkin ja saatte itse sieltä käydä tsekkaamassa ohjeen. Olkaapa hyvä. :)

http://wanna-be-fabulous.blogspot.com/2010/05/herkullinen-hamppis-low-carb.html

Kuvan linkki
Linkki

1 kommentti:

  1. Oma ruokavalioni on nyt projektinkin aikana sen verran runsas (noin 1500 kcal), että tulen varmasti jatkamaan ihan samanlaisella ruokavaliolla KUN (!) tavoitteeni saavutan. Lisään sitten hieman kaloreita. Syön nytkin varsin tavallista ruokaa, joten senkään suhteen tuskin tulee suuria muutoksia.
    Ero projektia edeltäneeseen elämään (jota olikin jatkunut pari vuotta) on huomattavasti pienentynyt makean himo ja turhien hiilareiden (mm.valkoisen leivän ja ylenmääräinen pastan)välttäminen ja proteiinin lisääminen.

    VastaaPoista