keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Huippuhuomenta!



Aurinko paistaa ja hame vaan lyhenee. :) Laitoin nyt ensimmäistä kertaa tänä keväänä hameen töihin. Kivaa! Tänään saan tietää puolen päivän aikaan, että miten pääsykokeet menivät. Pääsenkö seuraavaan vaiheeseen vai en.. Eli tästä päivästä voi tulla ilon tai suuren surun päivä. Vaikka minulla onkin ihana opiskelupaikka jo nyt, niin silti jaksan aina vuodesta toiseen olla uskollinen unelmalleni ja haen tähän toiseen kouluun. Unelmista on vaikeaa päästää irti. Varsinkin jos niiden saavuttaminen on ollut jo ihan käsin kosketeltavissa. Nyt jos pääsen pääsykokeissa jatkoon, niin alan varmaan itkemään ja pomppimaan ilosta! :) Katsotaan miten käy.. Hirveä jännitys on kuitenkin päällä.. Päässä ei pyöri mitään muuta kuin ne pääsykokeet ja tulokset. Puolilta päivin odotus päättyy..

Kävin tänään lenkillä aamulla. Olen nyt pari päivää tosiaan syönyt taas hiilareita ilman tunnontuskia huoletta ja täytyy kyllä myöntää, että juokseminen sujui PALJON PALJON helpommin nyt kun on syönyt hiilaria, kuin viime viikolla. Viime viikolla kun olin tosiaan sillä VHH:lla, en pystynyt juoksemaan minuuttiakaan kun jo alkoi ahdistamaan, pistämään kylkeen jne. Nyt juoksu sujui helpommin ja se tuntui taas kivalta. Oma johtopäätökseni on nyt se, että minun on pitkänä isoluisena tyttönä syötävä myös hiilareita osana ruokavaliota. Oma kroppani ei saa energiaa tarpeeksi pelkästä proteiinista ja rasvasta. Kun syön hiilaria 50-100g päivässä, niin jaksan paljon paremmin. :)

Eilinen ruoka (älkää ottako mallia) :D

2x vaalea leipä (päällä oivariini + juusto + tomaatti + kurkku)
kupillinen fitness-muroja + maitoa
2x vaalea leipä (päällä samat)
1 kanankoipi
banaani
läkerol-pastilleja
ruispala (molemmat puolet + päällä ruohosipulituorejuustoa)
1 tonnikalapurkki (vaaleaa tonnikalaa)
150g raejuustoa
______________
yht. 1400kcal

Peruskulutus 1900kcal + liikunnat (tanssitunti + reippailua + pyöräilyä) 400kcal = 2300kcal

1400-2300 = -900kcal vsjetta

Hyvä vaje!


Linkki
Linkki

1 kommentti:

  1. Toivottavasti saisit sen ilon päivän. Mulla taas on ollu muutama surupäivä tässä. Mutta kyllä tää elämä tästä taas jatkuu :)

    Mielenkiinnosta kyselen, että kuinka pitkä olet?

    VastaaPoista