sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Kymmenen alkoholiannoksen jälkeen..



Heips! Elikkäs. Eilinen PARI siideriä vaihtuikin sitten baareiluun ja drinkkien tilailuun ja shotteihin (yht. 10 alkoholiannosta). Jaahas. Tätä osasin aavistaa, sillä kyseinen ystäväni pääsee TODELLA harvoin baareilemaan ja silloin kun hän lähtee, niin onhan se sitten mentävä kunnolla! :D Siispä lähdin mukaan ja KIVAA oli! Ainoa morkkis tässä nyt on se, että tänään on ne firman pippalot, jossa täytyy olla freesinä ja siellä "täytyy" taas juoda ainakin jonkun verran (ainakin ne ilmaiset drinkkiliput). Siispä kunnon juhlaviikonloppu tästä tulikin. Noh. Toisaalta poikaystäväni eilen rohkaisi minua lähtemään, koska olen ollut viime aikoina erittäin kireänä hänelle ja hän sanoi, että "pitäähän sunkin joskus lähteä kavereiden kanssa". Siihen ajattelin, että niimpä niin. Ehkä kireä fiilikseni on johtunut laihdutuksesta, tulevasta muutosta, työstressistä ja siitä, etten ole paljoa viettänyt aikaa ystävien kanssa. Välillä vaan tuntuu, että kaikki maailman stressi kaatuu niskaani, enkä jaksa sitä kaikkea kannatella. Siispä NOLLAUS tuli ihan tarpeeseen. Eikä ole edes kaamea krapula. Hieman pää kipeä ja pöhöttynyt olo, mutta ei ole mitenkään kaamea olo. :)

Eilisessä porukassa oli kaikilla ihanat rakennekynnet. Ai että tuli ikävä kynsiä. Tilasin viime vuonna Saksasta rakennekynsipaketin, jolla voi tehdä itse geelikynsiä. Tämä kyseinen paketti on tarkoitettu ihan manikyristien käyttöön ja omasta mielestäni se on hyvälaatuinen setti. Tilasin sen Saksasta, koska se maksoi alle 100e ja tuli PAAAALJON halvemmaksi kuin vastaava Suomesta ostettuna. Nyt olen antanut kynsieni "levätä" pari kuukautta ilman rakennekynsiä, mutta ajattelin, että tänään teen itselleni taas kynnet. Portugaliinkin on aikaa enää viikko ja haluan ihanat kynnet sinne. Siispä tänään olisi hyvää aikaa vääntää kynnet hienoon kuntoon (muutama tunti siinä meneekin kun itselleen tekee). Ihanat kimallekynnet on siis tiedossa tälle tytölle! :) Jei! Hemmottelua. Ah!



Nyt vielä eiliset synnit tähän
Aamupala: ruisleipä 100% (oivariini, kinkkuleikkele, juustosiivu), muna
Lounas: kalkkunapaistia, nuudelia (vähän), kasviksia
Välipala: omena, ruisleipä 100% (päällä samat)
Väliherkku: tuulihattu
Treenin jälkeen: rahkapurkki (ehrmann)
Päivällinen: kalkkunapaistia, nuudelia (vähän), kasviksia, vanukas
Iltajuomat: 3x kasipalloshotti, 1x kermalikööripaukku, 1x joku iso drinkki, 4x kossyvissy sitruunamehulla,
_______________________________
yht. 2200kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat (reippailua REILUSTI [yli 2h painavan liikuntakassin kanssa ympäri kaupunkia hiki hatussa], aerobic/body pump -tunti, venyttelyä) 1000kcal = 3000kcal

2200-3000= -800kcal vajetta

Hieno vaje, vaikka juomassa olinkin. Se johtuu tietysti tuosta yliaktiivisesta päivästä ja kuntoilusta. :) Saa nähdä mitä vaaka maanantaina näyttää kun olen tuota alkoholiakin maistellut..

1 kommentti: