maanantai 22. maaliskuuta 2010

Eiliset firman pippalot



Viini virtasi, ruokaa riitti ja meno oli katossa! :) Firman bileet on aina yhtä hauskat.. Tulin nyt tosiaan päivittelemään eilisen illan meiningit tänne ja illalla postaan sitten edellisviikon viikkoraportin.

Bileissä tosiaan oli drinkkilippuja ja sitten sain niitä vielä joltain tyypiltä lisää. Pakkohan ne oli sitten käyttää. Heh. Join yhteensä koko illan aikana n. 10 alkoholiannosta (laskelmieni mukaan) ja valitsin ainoastaan ne kaikista vähäkalorisimmat juomat. Valkoviini, gintonic ja kossuvissy siis maistui. :) Ruokalista oli ihana. Merellisiä herkkuja ja salaatteja. Oli katkarapuja, simpukoita ja kylmäsavulohta sekä lisäksi palvilihaa ja kanafileitä. Tykkäsin myös salaattitarjonnasta. Kasasin lautaselle ison kasan kaikkea ja vasta pöydässä tajusin, etten MILLÄÄN jaksaisi syödä kaikkea. Ehkä entisellä mahalaukullani, mutta ei tällä kutistuneella mahalaukulla. :D Noh. Söin minkä jaksoin ja jälkiruuaksi oli amerikkalaisia pannukakkuja. Itse otin yhden pannukakun ILMAN siirappia. Hyväähän se silti oli! :)

Eiliseen mahtui kyllä sitten hieman liikuntaakin. Nimittäin korkokengissä kipittelyä ja TANSSIMISTA. :D Oli ERITTÄIN hienot tanssikuviot taas paikallisen pintaliitoyökerhon tanssilattialla! (vähän nolottaa)

Mutta joka tapauksessa eiliset kalorit kipusivat niin korkealle, että laskelmieni mukaan vajetta olisi voinut tulla ainoastaan -100kcal. Mutta laitan tuon -100kcal kuitenkin tuonne sivupalkkiin.

Eiliset syödyt siis
Päivällä: kalkkunapaistia, nuudelia 1/3 pakettia, kasvissekoitusta
Illalla: katkarapuja, kylmäsavulohta, kanafilettä, simpukkasalaattia, palvilihaa, salaatteja, pala sämpylää, amerikkalainen pannukakku
Juomat: 1 kuiva siideri, 1 lasi valkoviiniä, 5 gintonicia, 3 kossuvissyä
____________________________
yht. 2300kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat 400kcal = 2400kcal

2300-2400= -100kcal vajetta

Joopajoo. Mutta nyt töihin ja illalla sitten viikkokatsausta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti