maanantai 22. helmikuuta 2010

Heisp.

Voi että.. Ei ole olympialaiset mennyt ihan odotetulla tavalla. Hiihdot, mäkihypyt ja lätkäkin on mennyt enemmän tai vähemmän poskelleen.. tai pikemminkin perseelleen KIRJAIMELLISESTI. Voi harmi! Olen aina kuvitellut, että Suomi on ihan ylivoimainen talviurheilumaa, mutta näin ei näytä kyllä ainakaan enää olevan.. Tai sitten ei enää uskalleta käyttää Lahden kisakäryn jälkeen dopingia kuten muiden maiden kilpailijat.. Jostainhan se johtuu. Ei me nyt näin huonoja olla aina oltu! :( Mutta Leijonia mä kannustan kyllä henkeen ja vereen. Ei muita mitaleja tarvi edes jos lätkästä tulis kultaa! Peukut siis pystyyn torstaiaamuna kun seuraava peli tulee! :)

Joo. Tänään on ollut löhöilypäivä, vaikka heräsinkin jo seitsemältä lätkää katsomaan. Mutta olen ollut koneella ja katsonut telkkaria. Ihan hyvä, sillä töissä alkaa ylihuomisesta lähtien hirvee hässä, joka jatkuu ainakin pääsiäiseen saakka. Lepo tekee hyvää ennen rankkaa työrupeamaa.. :) Jouduin myös tänään vastustelemaan mielitekoja. Onneksi selviydyin niistäkin kunnialla ja KOHTUUDELLA.

Äiti ilmoitti mulle aamulla, että mun pitää leipoa Runebergin torttuja. Äiti ei ollut ehtinyt tehdä niitä silloin parisen viikkoa sitten, joten ne pitäisi nyt sitten tehdä. Noh. Tietysti väännän äiskälle torttuja jos hän niin haluaa, mutta tuoreet leivonnaiset ovat kyllä aika vastustamattomia. Noh. Hain netistä sitten erittäin kevyen torttuohjeen ja kevensin sitä vielä entisestään. Vähensin sokeria puoleen ja rasvaa lorautin joukkoon vain kaksi ruokalusikallista. Laskin kevennetyn ohjeen ravintoarvot ja sain tulokseksi, että yhdessä tortussa olisi n. 120kcal. Ihan ok mielestäni, koska kaupan tortuissa on poikkeuksetta likipitäen 300kcal/torttu. Noh. Tietysti maistoin yhden tortun ja lo-fat versio olikin tosi maistuva! Korvasin kerman rasvattomalla piimällä ja piimä teki torttuun ihanan kuohkean koostumuksen. Nam. Tortut olivat rapeita päältä ja kuohkeita sisältä. :P

Tässä vielä ruokapäiväkirjaa tälle päivälle ja viikon aloitukselle. Tänään tulikin sitten syötyä aika reilusti, mutta toisaalta kaikki kiloklubin pallurat loistaa vihreyttään! Oikein olen siis syönyt. :)

Syödyt

Aamupala: ruispala (oivariinia, kalkkunaleike, sulatejuusto, tomaatti) ja pieni kauhallinen äidin tekemää vispipuuroa
yht. 250kcal
Lounas: jauhelihakeittoa (vähensin perunaa, otin paljon lihaa, juureksia ja lientä), kreikkalaista salaattia ja runebergin torttu
yht. 400kcal
Päivällinen: 2x kokojyvätortillaa (sis. kanaa, jauhelihaa, jäävuorisalaattia, tomaattia, paprikaa, kurkkua, salsaa ja kevytkermaviilidippiä), kolme nacho-sipsiä dipattuna kevytkermaviilikastikkeeseen
yht. 700kcal
_______________________
yht. 1350kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat 200kcal = 2200kcal

1350kcal - 2200kcal = -850kcal vajetta tälle päivälle

No nyt on vaje ensimmäistä kertaa noin "vähän".. Ihan hyvähän se on kai, että vaje vaihtelee sen -500 ja -1500 kalorin välillä. Huomenna voi sitten syödä hieman vähemmän, kun en ole enää äidin herkkuja syömässä. :)

Toivotaan parasta, että pääsen takaisin Tampereelle huomenna aamulla edes jollain kulkuneuvolla, koska luento koulussa alkaa klo 12:15. :S Pitäkää peukkuja!

Hyvää yötä ystäväiseni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti