perjantai 19. helmikuuta 2010

Hei ja hou!

Ompas tänään kylmä keli. Jäi nyt hiihtämiset tältä päivältä, koska en halua lähteä ulos jäädyttämään naamaani.. Pelkät reippailukävelyt töihin ja kotijumppa saa nyt tältä päivältä riittää. Katsotaan sitä hiihtoa sitten huomenna jos sää vähän lauhtuisi.

Tosiaan sain äidiltä joululahjaksi sellaisen jumppa-dvd:n, jossa on neljä erilaista 15min jumppaohjelmaa. 15min on aika vähän, joten teen niitä yleensä vähintään kaksi kerralla. 15min sisältyy lämmittely, 5x sykkeennosto ja 5x lihaskunto ja sitten loppuvenyttelyt.. Aika tiivis tahti siis.. Mutta olen kokenut nuo ihan hyviksi, sillä jos ei kerkeä päivän aikana liikkumaan muuten, niin puoli tuntia noilla jumppahommilla kuluttaa jo ihan mukavasti. Puoli tuntia kuluttaa n. 200kcal. Pidän yleensä aina liikkuessani sykemittaria, koska siitä näen koko ajan reaaliaikaisesti sykkeen ja kalorinkulutuksen. Itselläni on ihan perus SUUNTO T1 - malli. Ihan hyvä peruskäyttöön/liikuntaan. :)

Juu. Palaveerasin koulukavereiden kanssa yliopistolla tuossa päivällä ja kävimme siellä syömässä. Siellä oli seitileikettä, perunoita ja kastiketta. Nams! :P Nyt olen kotona ja suoritan kohta 30min DVD-jumppaa ja sitten lähdenkin töihin illaksi. Onneksi pääsen kotiin sitten suht ajoissa.

Tämän aamun painoa en saanut selville, sillä poikaystävälläni ei ole toimivaa vaakaa. Ja en viitsi nyt juuri lounaan jälkeen edes punnituttaa itseäni. Joten katson illalla sitten töiden jälkeen jos vaaka näyttäisi jotain paikkaansapitävää. :)

Tämän päivän syödyt:
Aamupala: vähärasvaista jogurttia ja x-tra mysliä, 200kcal
Lounas: seitileike, 1½ peruna, 1½ pieni ruisleipä levitteellä, vihersalaattia, n. 1 rkl currykastiketta, pieni lasi rasvatonta piimää, 450kcal

3 kommenttia:

  1. Moikka! Kiitos kommentistasi, tulin nyt vastavuoroisesti vierailulle. Olen kyllä blogiasi pariinkin otteeseen jo lueskellut ja nyt lisäsin listallekin.

    Kiva huomata, että on muitakin, jotka arvostavat tuloksien lisäksi terveellisyyttä! Itse ainakin pyrin tekemään elämäntapamuutoksen ennemminkin kuin pudottamaan x:n määrän kiloja.

    Sulla on projekti lähtenytkin jo hyvin käyntiin, onnittelut siitä ja tsemppiä jatkoon! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos. :) Mukavaa tietää, että jotkut käy tätä lukemassakin. Välillä tuntuu, että tätä kirjoittelee ihan omaksi iloksi vaan. :D

    Joo mulle on kaikista tärkeintä se terveys. En tosiaan halua kiduttaa ja kuihduttaa itseäni keripukin partaalle, vaan pyrin pitämään huolta siitä, että saan tarvittavan määrän energiaa joka päivä.

    Projekti on lähtenyt käyntiin. Joulukilot on selvästi jo karistettu, mutta nyt tuntuu, että paino on jäänyt junnaamaan, vaikka vajetta tuleekin joka päivä.. Noh. Ehkä tässä nyt on taas parin viikon taantuma ja sitten paino lähtee taas laskemaan. Katsotaan. :)

    Kiitos vierailusta!

    VastaaPoista
  3. Toisinaan olisi ihan hyväkin, ettei puntaria olisi aamulla käytettävissä. Minä ainakin olen niin puntarin orja, vaikka kuinka yritän vierottautua, että se ei tee enää hyvää.

    VastaaPoista