maanantai 3. tammikuuta 2011

Kesiksen uusi vuosi! :)

Heipähei muruset!

Mitäpä uuteen vuoteen kuuluupi? Tein tärkeän päätöksen ja päätän jatkaa blogiani piiiitkän tauon jälkeen. Toivottavasti se on edes joillekin teistä mukava uutinen. :) Paluu kirjoittamiseen johtuu siitä, että olen nyt ollut pari kuukautta laiskempaakin laiskempi ja se valitettavasti näkyy kropassa. Ou nou. Mitään katastrofaalista jojoilua ei ole tapahtunut, mutta liikunnan puutteesta tällä hetkellä kärsivä kroppani näyttää ikävän löysältä. Liikunnaton elämä näkyy valitettavasti myös naamassa. Silmäpussit tummuvat ja iho on muutenkin kalpea ja eloton. Haluan palauttaa liikunnan takaisin elämääni ja myös palauttaa terveellisen ruokavalion tuoman energisen olon! Lisäksi kevät ja pitenevät päivät ovat mitä parhaimpia syitä aloittaa taas terveellisempi elämä. :)

Koska en nyt enää panosta paljoakaan pelkästään laihtumiseen, pyrin tarjoamaan monipuolista terveys- , ruokavalio-, liikunta-, luomu- ja painonhallintakeskustelua. Vaikka tietysti tarkkailen painoani jonkun verran, ei blogini enää tule keskittymään pelkästään grammoihin, kiloihin ja vaakahyppelyyn. Alunperin laihdutusblogiksi tarkoitettu saa nyt vaihtua terveysblogiksi. (Vaikka nyt Joulumässäilyjen jälkeen toivoisinkin, että ylimääräinen turvotus lähtisi mahdollisimman nopeasti pois) ;)

Siispä uusi vuosi ja uudet kujeet!

Tänään olikin hyvä päivä aloittaa taas kesäkuntoon ´11 projekti. Kävin n. tunnin mittaisella hiihtolenkillä järven jäällä. Maisemat olivat älyttömän kauniit ja lumi narskui suksien alla. Ihanaa! Talvessa parasta on todellakin hiihtäminen!

Siis tämän päivän liikuntasaldo:
1h hiihto (n. 450kcal, keskisyke 139, korkein syke 159)
30 min reipas kävely kaupungille ja takaisin (n. 200kcal)

Nyt kauppaan ostamaan jääkaappi täyteen kaikkea terveellistä! :)

5 kommenttia:

  1. Ihanaa että jatkat kirjoittelua! Sun tekstejä on kiva lukea, ne on niin positiivisia ja tsemppaavia aina :)

    VastaaPoista
  2. Minäkin olen iloinen, että jatkat kirjoittelua! :) Odotan innolla tulevia postauksiasi!

    VastaaPoista
  3. Mukava kuulla, että olet saanut hienon tuloksen pidettyä! Tervetuloa takaisin!

    VastaaPoista
  4. Tuli niin hyvä mieli näistä kommenteista! :) Kiitos paljon. Nyt onkin todella hyvä mieli jatkaa kirjoittelua ja luopua Joulun herkuttelusta. Kirjoittelemisiin!

    VastaaPoista