lauantai 10. heinäkuuta 2010

Ihana aurinko ja liikunta!



Heipähei taas lukijat. Nyt on tämän viikon pyöräilyt pyöräilty. Yhteensä kertyi pyöräilyä yli 90km! Voipi olla, että kilometrit jopa lähentelevät 100km, koska olen pyöräillyt myös jonkun verran kaupungilla lyhyempiä matkoja. Mutta joo. Virallinen viikon pyöräilysaldo on siis tuo 90km. Aikamoinen määrä! Mutta kyllä täytyy myöntää, että alapää on nyt hieman hellänä tuosta kovasta pyöräilystä. Satula ei ole mikään hirmuisen ergonominen kapistus ainakaan naisille. :S Noh. Mutta seuraavat pyöräilyt vasta torstaina, joten voin lepuuttaa persaustani siihen saakka. :D

Ajattelin vielä huomenna käydä lenkillä, mutta sitten lähdenkin mökille ja pidän pari liikuntavapaata päivää. Ehkä voisin korkeintaan käydä kävelyllä tai jotain muuta rentoa, mutta lenkkeillä en aio. Mökillä täytyy ottaa aurinkoa, relata ja syödä hyvää ruokaa. Ajattelin jopa ehdottaa vanhemmilleni, että tekisimme lettuja. Nams! Enpä ole aikoihin maistanut kunnon muurinpohjalettua. Siitä on varmasti vuosi aikaa! Ehkäpä siellä mökillä uskallan sellaista herkkua maistaa jälleen. :)

On todella vaikeaa olla laskematta kaloreita ja olla paniikissa jokaisesta suupalasta. Herkutteluista tuntuu tulevan vieläkin huono omatunto. Olen nyt saavuttanut tavoitepainoni, mutta silti vahtaan syömisiäni koko ajan. Ehkä tämä ajan mittaan helpottaa. Ehkä pelkään sitä, että käy taas kuten aikaisemminkin: yhtäkkiä huomaan painavani 77kg! :o Sitä ei kyllä enää saa tapahtua. Helpostihan tuo paino on alle 63kg pysynyt, mutta tämä helle tuntuu turvottavan ja keräävän nesteitä hirmuisesti! Koko ajan kiristää, puristaa ja hiostaa joka puolelta. Mutta toisaalta kesä on nauttimista varten, eikä stressailua varten. Täytyy OPPIA olemaan stressaamatta syömisestä. Ei yksi jäätelötöttörö tai raparperipiirakan pala kaada maailmaa. :)

Nyt menen katsomaan telkkaria ja syön pari Nellie Dellies - lakua siinä samalla.. :)

Kuvan linkki
Linkki

2 kommenttia:

  1. heeeeeeips! Lukaisin läpi kesäkuun postauksiasi ja voi vitsi miten mukavaa luettavaa. :) onnittelut tavoitepainossa pysymisestä, lomaillessa tosiaan paino voi heilahdella ja tosiaan: helle kyllä turvottaa ja kerää nestettä kroppaan. Nauti vapaapäivistä!

    VastaaPoista
  2. Voi pinksu! :) Olet palannut! Oliko mieletön matka? Kiitos paljon.. Kyllä tämä tavoittepainossa hengailu on kyllä mukavaa, vaikka paineet painon nousemisesta vaivaa edelleen. Ehkä tämä tästä. :) Nauti sinäkin nyt sitten kesästä ja rouvailusta! <3

    VastaaPoista