lauantai 27. maaliskuuta 2010

Ennen matkaa..

Heipä hei. Nyt en enää viitsi tänne fiilistelyjä kirjoitella, vaan laitan tänne tämän päivän syödyt ylös. Tosiaan olen viikon verran reissussa, joten en pääse kirjoittelemaan blogia varmaan lainkaan. Saa nyt nähdä jos vaikkapa hotellin käytössä olisi netti, niin voisi tarkastaa s-postit, lähetellä terveisiä yms. Mutta en lupaile mitään. :)

Mutta viettäkää oikein rauhallinen ja ihana pääsiäinen ja muistakaa, että kyllä sitä nyt yhden suklaamunan saa syödä vaikka laihdutteleekin. Itse ainakin meinaan herkutella Portugalissa jonkun verran.

Nyt siis tämän päivän (lauantai) syödyt vielä ja sitten nukkumaan pariksi tunniksi ja tikkana aamulennolle.. :) Iih!

Syödyt
Aamupala: ruispalaviipale (oivariini, kinkkuleikkele, juustosiivu), kurkkua, bran flakes + rasvaton maito
Välipala: bran flakes + rasvaton maito, ruispalaviipale (päällä samat)
Lounas: uncle bens currykastiketta, broilerin suikaleita ja hieman riisiä
Välipala: pähkinöitä ja pieni donitsi
Iltaruoka: äidin lihapullia ja perunamuusia, kreikkalaista salaattia
____________________
yht. 2000kcal

peruskulutus 2000kcal + liikunnat (reippailut + tanssitunti) 600kcal = 2600kcal

2000-2600= -600kcal vajetta

Kiva vaje, vaikka en oikeasti tänään miettinyt paljoakaan laihdutusta, vaan söin mitä suuhun eteen tuotiin. :) Äiskän lihapullat on mahtavia!

Nyt unta palloon! Hyvää viikkoa kaikille!

Eilisiä syömisiä ja matkafiiliksiä



Ihan matkafiiliksissä! Ollaan just lähdössä ajelemaan pääkaupunkiseudulle, jossa yövymme vanhempieni luona ja aamulla neljän aikaan sitten lentokentälle. :) Iih! Vähän jännittää kyllä tuo kesäaikaankin siirtyminen, koska lento tosiaan lähtee niin aikaisin. Toivottavasti ollaan oikeaan aikaan liikenteessä! Tässä on nyt pari kuvaa paikasta, johon mennään. Kohteemme on siis Portugalin Albufeira. Ihanan näköistä paikkaa. Toivottavasti on hyvä ja aurinkoinen ilma. Hellettä tuskin tulee olemaan, mutta lämmintä kuitenkin. :)



Pakaaminen sujui suht helposti. Yksi bile-asu, yksi ranta-asu, yksi shoppailu-asu ja yksi lämpimämpi asu. Sit vielä tohon lisäksi parit topit + meikit + sun muut. :) Yritän nyt nauttia matkasta, vaikka tuleva muutto kolkutteleekin takaraivossa. Onneksi puolet tavaroista on jo suurinpiirtein pakattu uutta kämppää varten. Myös ruoka matkalla stressaa. En haluaisi olla tylsimys-laihduttaja, mutta en myöskään repsahtaa kamalasti. Pidän syömisiäni jonkin verran silmällä, mutta en anna herkkujen pilata päiviäni. LOMALLEHAN SITÄ OLLAAN MENOSSA! Siispä lepoa, rakkautta, hyvää ruokaa, LEPOA LISÄÄ ja uusia elämyksiä. :)



Eiliset syödyt vielä
Aamupala: ruispalasiivu (oivariini, kinkkuleikkele, juustosiivu) + ruusunmarjaviili
Lounas: ruispalasiivu (päällä samat), kaksi kananmunaa + vihannessekoitus, vanukas
Välipala: bran flakes + rasvaton maito
Iltaruoka: lohisuikaleita + vihannessekoitus
Herkut: kourallinen sipsejä ja kaksi suklaakonvehtia
_________________
yht. 1350kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat (reippailua ja muuttopuuhia) 300kcal = 2300kcal

1350-2300 = -950kcal vajetta

Hyvä vaje, vaikka paino ei ole tippunutkaan..

perjantai 26. maaliskuuta 2010

Urakka jatkuu..

Heips lukijat. Tulin nyt päivittelemään eilisiä syötyjä tänne. Huh miten hektistä tämä elämä nyt tällä hetkellä on. Olen nukkunut ainoastaan 6-7h yöunia, koska illat menee valvoessa ja pakatessa muuttotavaroita. Voi tätä tavaran paljoutta! Eilen kävin läpi hyllystöäni ja taas lähti kaksi jätesäkillistä tavaraa roskiin. Huh. Seuraavaksi tyhjennän krääsähyllyni ja laitan korut ojennukseen.. Kyllä on näköjään viidessä vuodessa kerääntynyt vaikkapa ja mitä turhaa! Kämppä alkaa jo näyttää tyhjältä ja voidaan heti reissun jälkeen lähteä viemään tavaroita uuteen kämppään. Äiti, isä ja siskoni lupasi auttaa muutossa. Ihania! :)

Laihdutusprosessi on näköjään jäissä. Vaikka kuinka puurran vajeilla, ei paino lähde laskemaan. Lukema on edelleen sama tuo 68,7kg. Masentavaa. Olisi ollut kiva päästä tavoitepainoon ennen reissua, mutta nyt täytyy kyllä jo hyväksyä, ettei tavoitetta ennen sunnuntaiaamua tule saavutettua. Katsotaan sitten mitä tuo viikon reissu Portugalissa tekee painolle.. Pahaa pelkään, että siellä tulee nautittua ruuasta, juomasta ja elämästä sen verran, että jonkinasteista takapakkia tulee varmasti. Huuh.. Ainoa asia, joka piristää on tuleva juoksukausi, jonka tuloksena paino tippuu VARMASTI! :)

Nyt eilisiin syömisiin ja sitten muuttohommiin
Aamupala: pala moniviljapatonkia (päällä vihreää pestoa, tomaattia, salaattia ja juustosiivu)
Lounas: hernekeitto, pieni porkkanasämpylä, salaattia
Völipala: omena, porkkana, päärynä, profeel-jogurtti
Iltaruoka: 200g porsaan pihviä (eli kaksi pihviä), kreikkalaista salaattia
Jälkiruoka: vanukas
______________________________
yht. 1300kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat (reippailua) 300kcal = 2300kcal

1300-2300= -1000kcal vajetta

Mukava vaje taas.. Voisi vaan se painokin tippua perhana.. :(

Muuttoa, muuttoa, pakkaamista, pakkaamista..

Anteeksi rakkaat lukijat kun olen nyt niin laiska päivityksissäni. Nyt on vaan tosi hektinen viikko. Vaikeaa muuttaa ja pakata ulkomaanmatkaa varten samaan aikaan.. Olen nyt saanut pakattua yhteensä yhdeksän laatikollista tavaraa ja neljä jätesäkillistä on mennyt roskiin.. Huhhuh! Roskaa on siis tullut varmaan oman painon verran nyt tässä vaiheessa. :D Onneksi on sentään aikaa katsoa tavaroita läpi, ettei tarvi uuteen asuntoon viedä mitään turhaa.. Kaikki turha roskiin vaan, tahi kirpparille.

Hassua, että elämässäni tapahtuu nyt yhden kuukauden aikana kaikki jännittävä. Lähden reissuun, muutan ja poikakaverini lähtee toiselle paikkakunnalle töihin. Jännittävää. Mutta sitten luultavasti elämäni tulee olemaan taas tylsää seuraavat viisi vuotta. :)

Vaaka ei ole vieläkään värähtänyt ja maha tuntuu olevan tukossa. Ehkä sen takia vaakalukema ei laske kun maha on ollut jumissa. Hmm.. Noh. Pitää varmaan syödä jotain aktiviaa, niin olo helpottaa. Jumitus on kuitenkin päällä, vaikka vajeilla mennään joka päivä. Höh ja höh. Toisaalta kun nyt on paljon muutakin mietittävää kuin painonpudotus, ei vaa´an lukema jaksa masentaa. Kyllä se siitä sitten tippuu jos vaan jaksan noudattaa ruoka- ja liikuntavaliota. :)

Nyt eiliset syödyt
Aamupala: jogurtti, kuntonäkkäri (päällä 2x kinkkusiivu, juustosiivu), porkkana
Lounas: paprika, lihakeitto, jogurtti, omena
Välipala: samanlainen näkkäri, omena, porkkana
Välipala: tonnikalaleipä puolikkaalla kananmunalla
Iltaruoka: seitileike, vihanneksia, bearnaisekastiketta, muutama pala tummaa suklaata
_______________________-
yht. 1350kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat (reippailua ja muuttopuuhia) 300kcal = 2300kcal

1350-2300 = -950kcal vajetta

Mukava vaje. :)

Nyt nukkumaan, että selviän hengissä reissuun saakka..

keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Päivittelyä..

Heips. On taas ollut niin kiire, etten edes eilen kerennyt kirjoittelemaan tänne. Yritin saada aikaa päivittelylle, mutta tää viikko on ihan hullu! Ensinnäkin on reissuun valmistautuminen, sitten pitää vielä saada muuttokamoja jokseenkin kasaan ennen reissua ja viimeiset koulutehtävät valmiiksi. Sitten vielä työt ja harrastukset sun muut.. Huh! Onneksi pääsee rentoutumaan viikoksi Portugaliin.. :) Ah ihanuutta!

Maanantai menikin sitten suurimmaksi osaksi työn parissa ja pienessä krapulassa. Mutta sain kuitenkin pidettyä syömiset kohtuuden rajoissa, vaikka tehtiinkin poikakaverin kanssa spaghettia jauhelihakastikkeella. Namsnams. :P Teki oikein gutaa tuollainen ruoka pienessä krapulassa.. Parempi spaghetti kuin mäkkärit tahi heset!

No kuitenkin. Siis MAANANTAIN syödyt.
Aamupala: bran flakes + rasvaton maito, ruisleipä 100% (oivariini, kinkkuleike, juustosiivu)
Työeväät: 2x ruisleipä 100% (päällä samat), omena, jogurtti
Välipala: ruisleipä 100% (päällä samat)
Päivällinen: kalkkunafile, vihanneksia, 1/3 paketillista nuudelia
Iltaruoka: spaghetti + jauhelihakastike
____________________________
yht. 1350kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat (reippailua) 250kcal = 2250kcal

1350-2250 = -900kcal vajetta

Hyvä vaje! :)


JA SITTEN TÄHÄN SAMAAN SYSSYYN VIELÄ TIISTAIN, ELI EILISEN SYÖDYT.
Aamupala: bran flakes + rasvaton maito
Välipala: ruisleipä 100% (päällä samat), jogurtti
Välipala: 2x ruisleipä 100% (päällä samat), omena
Välipala: maitorahka (ehrmann), ruisleipä 100% (päällä samat)
Iltaruoka: broilerin suikaleita + vihanneksia, täysjuväpaahtoleipä (päällä oivariini, kultakinkku, juustosiivu), lasillinen rasvatonta maitoa
___________________________
yht. 1050kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat (reippailua + vauhdikas tanssitunti) 750kcal = 2750kcal

1050-2750 = -1700kcal vajetta

Hullu vaje, mutta oikeastaan ei ollut edes kovin nälkä. Ja tuo iltaruoka oli TOOOSI kevyt loppujen lopuksi.

Sellaista tällä kertaa.

Tsemppiä kaikille urakkaan! :)

maanantai 22. maaliskuuta 2010

Viikko 11

VIIKKOKATSAUS

Edellinen viikko ei nyt ihan mennyt putkeen. Vaikka kuinka urheilin ja söin reiluilla vajeilla, ei paino tippunutkaan. Mutta olihan se tiedossa, että jossain vaiheessa tällainen viikko tulee eteen joka tapauksessa. Harmi, että se tuli juuri nyt kun piti päästä ennen reissua tavoitteeseen 68kg. Tavoite jää näillä näkymin saavuttamatta, ellen nyt sitten pudota ennen sunnuntaiaamua 0,7kg. Kitukuurille en kuitenkaan tavoitteen takia ala, koska haluan mielummin pysyviä tuloksia kuin jatkuvaa jojottelua. Eli samoilla vajeilla mennään nyt tämä seuraava viikko ja katsotaan kuinka käy.
Viikon kohokohta oli se, että pääsin jo hieman hölkkäämään. Siinä sai hieman tuntumaa siihen, että mitä on odotettavissa kun juoksukausi virallisesti alkaa. Hölkkääminen tuntui mukavalta ja tuntui, että sitä olisi jaksanut pidempäänkin. Olenkin päättänyt jo, että kun tulen Portugalista takaisin, niin juoksukausi alkaa. Eli ensimmäinen lenkki kevätsäässä siis 5.4. :) Uskon, että juoksun aloittaminen boostaa aineenvaihduntaani uudelle tasolle ja oletan, että huhtikuussa tulee paino putoamaan reilusti.
Erityisen ylpeä olen kuntosalitreenistäni jonka toteutin perjantaina.

Mutta nyt lukuja.

Keskiarvoinen syödyt päivässä: 1550kcal
+ ainakaan en ole kitudieetillä
- lukua nostaa se ryyppääminen, ilman juominkeja tuo luku olisi alle 1300kcal

Keskiarvoinen vaje päivässä: -935kcal
+ lähelle tuhatta mennään

Painon pudotus: 0,1kg
- tässä ei ole mitään hyvää
- tämäkin pudotus meni luultavasti krapulan piikkiin
- PERKELE

Liikunta: 1x tanssitunti, 1x rankka salitreeni, 1x muokkausaerobic, 30min juoksua, venyttelyä ja reilusti reippailua
+ monipuolista ja riittävästi

Juhlinta: lauantaina + sunnuntaina
+ no NOLLAUS tuli tehtyä ja näin ihania kavereitani
- toisen illan olisi voinut jättää juomatta

Herkut: läkerol-pastilleja, 3x vanukas, 1x tuc-suolakeksi, 1x tumma suklaapala, 1x tuulihattu, 1x amerikkalainen pannukakku
+ koko ajan vähenee herkuttelu!

Nälkä: eipä ole sellaista tuntunut

Uni: liian vähäistä. olen ollut aika väsynyt ja muutenkin stressaantunut.


Uuden viikon tavoitteet:
1. lisätä hyvien rasvojen määrää ruokavaliossa
2. urheilla AINAKIN kolme kertaa
3. juoda paljon vettä
4. SAADA JUMITUS POIS!

Jeps. Se siitä viikosta. Nyt uuden viikon pariin ja katsotaan lähteekö paino taas tippumaan vai jumitetaanko vielä tämäkin viikko. :S

Eiliset firman pippalot



Viini virtasi, ruokaa riitti ja meno oli katossa! :) Firman bileet on aina yhtä hauskat.. Tulin nyt tosiaan päivittelemään eilisen illan meiningit tänne ja illalla postaan sitten edellisviikon viikkoraportin.

Bileissä tosiaan oli drinkkilippuja ja sitten sain niitä vielä joltain tyypiltä lisää. Pakkohan ne oli sitten käyttää. Heh. Join yhteensä koko illan aikana n. 10 alkoholiannosta (laskelmieni mukaan) ja valitsin ainoastaan ne kaikista vähäkalorisimmat juomat. Valkoviini, gintonic ja kossuvissy siis maistui. :) Ruokalista oli ihana. Merellisiä herkkuja ja salaatteja. Oli katkarapuja, simpukoita ja kylmäsavulohta sekä lisäksi palvilihaa ja kanafileitä. Tykkäsin myös salaattitarjonnasta. Kasasin lautaselle ison kasan kaikkea ja vasta pöydässä tajusin, etten MILLÄÄN jaksaisi syödä kaikkea. Ehkä entisellä mahalaukullani, mutta ei tällä kutistuneella mahalaukulla. :D Noh. Söin minkä jaksoin ja jälkiruuaksi oli amerikkalaisia pannukakkuja. Itse otin yhden pannukakun ILMAN siirappia. Hyväähän se silti oli! :)

Eiliseen mahtui kyllä sitten hieman liikuntaakin. Nimittäin korkokengissä kipittelyä ja TANSSIMISTA. :D Oli ERITTÄIN hienot tanssikuviot taas paikallisen pintaliitoyökerhon tanssilattialla! (vähän nolottaa)

Mutta joka tapauksessa eiliset kalorit kipusivat niin korkealle, että laskelmieni mukaan vajetta olisi voinut tulla ainoastaan -100kcal. Mutta laitan tuon -100kcal kuitenkin tuonne sivupalkkiin.

Eiliset syödyt siis
Päivällä: kalkkunapaistia, nuudelia 1/3 pakettia, kasvissekoitusta
Illalla: katkarapuja, kylmäsavulohta, kanafilettä, simpukkasalaattia, palvilihaa, salaatteja, pala sämpylää, amerikkalainen pannukakku
Juomat: 1 kuiva siideri, 1 lasi valkoviiniä, 5 gintonicia, 3 kossuvissyä
____________________________
yht. 2300kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat 400kcal = 2400kcal

2300-2400= -100kcal vajetta

Joopajoo. Mutta nyt töihin ja illalla sitten viikkokatsausta!

sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Kynsistä kuvaa..

No tässä pari kuvaa juuri laittamistani kynsistä.. Kolme tuntia siinä meni, mutta nämä on ehdottomasti onnistuneimmat kynnet mitä olen vielä tehnyt.. :)

Kynsissä on glitteripäät ja sitten lisäsin peukalon kynteen vielä pari strassia, että oikein kimaltaisi. :P

Kuvat on vähän kämäsiä, koska otin ne kännykkäkameralla, mutta toivottavasti niistä saa käsityksen. :)





Kymmenen alkoholiannoksen jälkeen..



Heips! Elikkäs. Eilinen PARI siideriä vaihtuikin sitten baareiluun ja drinkkien tilailuun ja shotteihin (yht. 10 alkoholiannosta). Jaahas. Tätä osasin aavistaa, sillä kyseinen ystäväni pääsee TODELLA harvoin baareilemaan ja silloin kun hän lähtee, niin onhan se sitten mentävä kunnolla! :D Siispä lähdin mukaan ja KIVAA oli! Ainoa morkkis tässä nyt on se, että tänään on ne firman pippalot, jossa täytyy olla freesinä ja siellä "täytyy" taas juoda ainakin jonkun verran (ainakin ne ilmaiset drinkkiliput). Siispä kunnon juhlaviikonloppu tästä tulikin. Noh. Toisaalta poikaystäväni eilen rohkaisi minua lähtemään, koska olen ollut viime aikoina erittäin kireänä hänelle ja hän sanoi, että "pitäähän sunkin joskus lähteä kavereiden kanssa". Siihen ajattelin, että niimpä niin. Ehkä kireä fiilikseni on johtunut laihdutuksesta, tulevasta muutosta, työstressistä ja siitä, etten ole paljoa viettänyt aikaa ystävien kanssa. Välillä vaan tuntuu, että kaikki maailman stressi kaatuu niskaani, enkä jaksa sitä kaikkea kannatella. Siispä NOLLAUS tuli ihan tarpeeseen. Eikä ole edes kaamea krapula. Hieman pää kipeä ja pöhöttynyt olo, mutta ei ole mitenkään kaamea olo. :)

Eilisessä porukassa oli kaikilla ihanat rakennekynnet. Ai että tuli ikävä kynsiä. Tilasin viime vuonna Saksasta rakennekynsipaketin, jolla voi tehdä itse geelikynsiä. Tämä kyseinen paketti on tarkoitettu ihan manikyristien käyttöön ja omasta mielestäni se on hyvälaatuinen setti. Tilasin sen Saksasta, koska se maksoi alle 100e ja tuli PAAAALJON halvemmaksi kuin vastaava Suomesta ostettuna. Nyt olen antanut kynsieni "levätä" pari kuukautta ilman rakennekynsiä, mutta ajattelin, että tänään teen itselleni taas kynnet. Portugaliinkin on aikaa enää viikko ja haluan ihanat kynnet sinne. Siispä tänään olisi hyvää aikaa vääntää kynnet hienoon kuntoon (muutama tunti siinä meneekin kun itselleen tekee). Ihanat kimallekynnet on siis tiedossa tälle tytölle! :) Jei! Hemmottelua. Ah!



Nyt vielä eiliset synnit tähän
Aamupala: ruisleipä 100% (oivariini, kinkkuleikkele, juustosiivu), muna
Lounas: kalkkunapaistia, nuudelia (vähän), kasviksia
Välipala: omena, ruisleipä 100% (päällä samat)
Väliherkku: tuulihattu
Treenin jälkeen: rahkapurkki (ehrmann)
Päivällinen: kalkkunapaistia, nuudelia (vähän), kasviksia, vanukas
Iltajuomat: 3x kasipalloshotti, 1x kermalikööripaukku, 1x joku iso drinkki, 4x kossyvissy sitruunamehulla,
_______________________________
yht. 2200kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat (reippailua REILUSTI [yli 2h painavan liikuntakassin kanssa ympäri kaupunkia hiki hatussa], aerobic/body pump -tunti, venyttelyä) 1000kcal = 3000kcal

2200-3000= -800kcal vajetta

Hieno vaje, vaikka juomassa olinkin. Se johtuu tietysti tuosta yliaktiivisesta päivästä ja kuntoilusta. :) Saa nähdä mitä vaaka maanantaina näyttää kun olen tuota alkoholiakin maistellut..

lauantai 20. maaliskuuta 2010

Kossuvissy vai kuiva omppu?



Elikkäs, elikkäs. Tämän viikon masentavuuden takia taidan lähteä parille neuvoa antavalle ystäväni kanssa. Kaveri soitti tuossa päivällä kuin tilauksesta ja rohkaisi minua lähtemään illalla istumaan. Niimpä menen. Saa nähdä mitä kroppa (ja paino) nyt sanoo kun pelästytän sen parilla alkoholiannoksella! :D

Pitäysyn kuitenkin dieettijuomissa eli kossyvissyssä ja kuivassa omenasiiderissä. :) Joku roti sentään!




Mutta vielä eilisiä syömisiä tänne, etteivät unohdu täysin.

Aamupala: bran flakes + rasvaton maito, täysjyväpaahtoleipä (oivariini, kultakinkku, juustosiivu)
Välipala: 2x ruisleipä 100% (oivariini, kinkkuleikkele, juustosiivu), jogurtti, omena
Välipala: banaani
Päivällinen: kalkkunapaistia, pieni annos nuudelia, vihannessekoitusta, vanukas
Iltapala: dippikastiketta (taco + rasvaton kermaviili) ja dippivihanneksia
__________________________
yht. 1250kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat (juoksulenkki, crossari, rankka salitseeni, reippailua) 700kcal = 2700kcal

1250-2700= -1450kcal vajetta

Heti nousee vaje pilviin kun käy vetämässä oikein kunnon treenin! :) Tätä sitten keväällä lisää kun pääsee kunnolla juoksemaan! Jihuu!

Voivoivoi kuulkaas..



Tästä viikosta tulee täysi farssi.. Kuten olen jo teille monelle ilmoitellutkin kommenteissani, niin nyt on ihan KAUHEA jumitus päällä! Ja ei pelkästään JUMITUS, vaan paino on jopa NOUSSUT edellisestä punnituksesta.. Miten tässä näin pääsi käymään? Oikein puistattaa.. Syytän tietysti viime sunnuntaista +600kaloria, mutta eihän se nyt enää voi vaikuttaa kun olen mennyt reiluilla miinuskaloreilla tämän koko helkkarin viikon! Olen syönyt vähemmän leipääkin ja enemmän vihanneksia ja hedelmiä.. Mistä tämä nyt kertoo?

Viime maanantain punnituksessa oli tosin krapulan aiheuttamaa miinusta jonkin verran, mutta eihän se nyt selitä tätä hurjaa painonnousua! Viime maanantaina paino oli siis 68,8kg ja nyt se on 69,5kg.. Eihän miinuskaloreilla voi millään tulla +700kg? Noh. Virallinen tämän viikon punnitus on vasta siis maanantaina, joten aikaa virallisille lukemille ja pudotukselle on vielä kaksi päivää..

Nojoo. Olin eilen tosiaan salilla ja voihan se olla, että kasvava lihas sitoo nestettä.. Joo.. Tein aika rankan treenin kyllä ja tarkoitus oli NIMENOMAAN kasvattaa lihasta..

Silti masentaa nyt tuo helkkarin vaaka. Enpä taida päästä reissutavoitteeseen kun on enää viikko aikaa.. :(

Nyt tarttis tukea tähän.. Auttakee, auttakee!

(päivittelen vielä myöhemmin tänään eiliset syödyt)

perjantai 19. maaliskuuta 2010

Täydellistä kroppaa etsimässä..



Heipsans taas kaikki kilojen kanssa painijat! Uuh. Tulin juuri töistä ja arvatkaapa mitä? MINULLA ON VAPAAILTA! :D Ala jolla työskentelen, on ERITTÄIN harvinaista, että on perjantai-ilta vapaana! Siispä ensimmäinen perjantai-iltavapaa varmaan kolmeen kuukauteen.. Mitäs tekis? Noh. En kyllä tee mitään ihmeempiä kuitenkaan. Varmaan rentoudun ja teen vähän kouluhommia ja ainiin, KUNTOILEN. :) On jäänyt kuntoilut tällä viikolla vähäiseksi, koska on niin pirun kiire koko ajan! Töistä olen juossut koululle ja koululta taas töihin jajaja.. No tanssitunnilla olin tiistaina, mutta muuten olenkin ainoastaan reippaillut (ja lähes juossut) menosta toiseen.

Mietin, että lähtisin yliopiston salille vähän treenailemaan. :) En ole piiiiitkään aikaan käynyt salilla, koska olen tyytynyt kotijumppaan, mutta nyt tuli sellainen olo, että voisi mennä vähän treenailemaan.. Yliopiston punttiksella vaan ei ole juoksumattoa tai muuta kivaa. Ainoastaan kämänen crossari. Blääh. Noh. Mutta voishan siellä vaikka polkea vähän kuntopyörää ja tehdä lihaskuntoa sun muuta! Näin teen..

Unelmavartalo on kinkkinen juttu. Itselleni ei riitä, että on laiha, vaan pitää olla myös TIMMI. Timmiyskään ei ole mikään yksiselitteinen juttu. Toisaalta täytyy olla laiha, että voi olla timmi ja sitten pitää olla myös lihaksia, jotta olisi timmi. Unelmavartaloni sisältää varmaan nämä kaikki ominaisuudet SOPIVASSA SUHTEESSA: laihuus, lihaksikkuus, timmiys.. Se kuinka paljon mitäkin ominaisuutta täytyy olla, on vielä täydellisen epäselvää.. Ei siis riitä, että on laiha.. Tämän projektin päättyessä olen laihduttanut 10-15kg ja kyllä sekin jo saa aikaiseksi löysää nahkaa. Tätä löysyyttä pitäisi kompensoida jotenkin kiinteyttämällä kroppaa ja kasvattamalla lihaksia jonkun verran. Edes vähän.. Kompleksinen juttu!! Mitäs te ajattelette unelmavartalosta? Onko kaikille ihan selvä mihin lopputulokseen sitä päätyy?



No nyt eiliset syödyt vielä
Aamupala: paahtoleipä (oivariini, kultakinkkusiivu, juustosiivu), bran flakes + rasvaton maito
Välipala: 2x ruisleipä 100% (päällä samat), bran flakes + rasvaton maito
Välipala: porkkanaa, paprikaa, kurkkua + aurajuustodippi
Väliruoka: aittaleipä (2 siivua) + pippurituorejuustoa, tuoretta ananasta, tuc-keksi, mandariini, muutama viinirypäle
Iltaruoka: kanaa, herne-maissi-paprikaa + riisiä, tl oliiviöljyä, 1 tumma suklaapala
__________________________
yht 1250kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat (reippailu) 250kcal = 2250kcal

1250kcal - 2250 = -1000kcal vajetta

Sainpas pinnistettyä tuon 1000kcal vajeen. Piti kyllä oikein tsempata noilla liikkumisilla.. :o Nyt salille hips hops!

torstai 18. maaliskuuta 2010

Soda streamista ja muustakin..



Elikkäs. Ne, jotka on lukenut ruokapäiväkirjaani on varmasti huomannut, että siellä vähän väliä vilkkuu SODA STREAM - limppari.. :) Sain syntymäpäivälahjaksi vuoden alussa tuon kyseisen masiinan ja ajattelin nyt höpötellä vähän siitä. Olen tosiaan pari vuotta jo himoinnut tuota laitetta, sillä kaikki erilaiset vissyt ja novellet ovat mun lempparijuomia! Rakastan soodavettä, jossa on himpun verran jotain makua. Novelle Citronelle on ollut aina suosikkini! Tietenkin tulee halvemmaksi tehdä itse soodavettä ja makeuttaa sitä haluamallaan tavalla kuin ostaa sitä kaupasta. Onneksi perheeni oli niin fiksu, että ostivat masiinan minulle. Itse en kuitenkaan olisi raaskinut. :)
Homman nimihän on se, että ensin tehdään tavallisesta hanavedestä porevettä ja sen jälkeen tämä porevesi maustetaan (tai juodaan sellaisenaan). Ostin ensitöikseni normaalia sitruunamehua (sellaisessa keltaisessa pienessä purnukassa) ja kokeilin sekoittaa sitä poreveteen. Aaah. Omaa Novelle Citronellea! :P Sitä aikani lipiteltyäni uskaltauduin ostamaan kaupasta sellaista OIKEAA soda stream - makutiivistettä. Ostin verigreipin ja appelsiinin makuista. :) Tiedän, että näissä makutiivisteissä on REILUSTI enemmän sokeria ja energiaa kuin pelkässä sitruunamehussa, mutta salaisuuteni on se, että laitan porejuomaani AINOASTAAN pienen tilkan sitä makutiivistettä. En siis läheskään niin paljoa kuin tuossa limpparin ohjeessa sanotaan! Se olisi muutenkin liian makeaa omaan makuuni! Tykkään muutenkin aina laimennella mehuja, koska jotenkin tykkään enemmän sellaisesta laimeasta juomasta kuin hirveän makeasta. :) Laitan siis yli puolet vähemmän sitä tiivistettä kuin mitä ohjeiden mukaan pitäisi laittaa. Hyvää limpparia se silti on! Ei vaan niin makeaa eikä epäterveelistä.

100ml valmista juomaa OHJEEN MUKAAN VALMISTETTUNA sisältää 15kcal (tuopillinen n. 75kcal)
Ja jos minä laitan tuosta yli puolet vähemmän tiivistettä, niin säästöversiossani on kaloreita per 100ml (= 1dl) 5-7kcal. :) Kyllä mä jo laskisin tämän light-limppariksi. Tuopillisessa on siis n. 25-35kcal.

Mitä mieltä te muut olette tästä limpparihommasta? Oletteko itse soda streamin onnellisia omistajia? :)



Nyt vielä eiliset syödyt tänne (huomio huomio kaikki kiloklubin pallurat vihreinä!)
Aamupala: ruisleipä (oivariini, kinkkuleikkele, juustosiivu), jogurtti, omena
Lounas: tonnikalaleipä puolikkaalla munalla, omena
Välipala: kaksi kourallista perunalastuja, banaani
Välipala: ruisleipä (päällä samat), klementiini, jogurtti
Iltaruoka: kanasuikaleita, vihannessekoitusta, bran flakes + rasvaton maito
___________________________________________
yht. 1300kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat (reippailua ja venyttelyä) 300kcal = 2300kcal

1300-2300= -1000kcal vajetta

Hyvä vaje, vaikka laiska olinkin. :P

keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Heipähei lukijat!

Tulin nyt päivittelemään eilisiä syömisiä tänne. :) Olen nyt töissä ja kävin äsken koulussa. Pääsin kuin pääsinkin englannin suulliselle kurssille jonosijalta, joten nyt valitettavasti keskiviikon tanssituntini jää nyt sitten pois loppukevääksi. Mun on pakko saada kursseja suoritettua, että opinnot etenisivät. Töiden kannalta on tosi hankalaa käydä yliopistolla paikan päällä, joten kaikki kurssit joihin pääsen osallistumaan töiden ohella on hyödynnettävä. :) Siispä suullista englantia sitten loppukevät aina keskiviikkoisin. Tosi hyvä, sillä tuo kurssi kuuluu pakollisena osana tutkintoa.

Opiskeluiden epämääräisyyden takia on tosi vaikeaa suunnitella just noita ohjattuja liikuntatunteja. Tanssitunnit on aina samana päivänä samaan aikaan, mutta opiskelujen ajankohdat vaihtelee. Harmittaa tosi paljon, että joutuu jättämään jonkun tanssitunnin kesken. :( Ei voi mitään..

Sitten hyvät uutiset! Poikaystäväni sai oman alansa töitä VIHDOIN! Hän on hakenut jo kaksi vuotta aktiivisesti (ja epätoivoisesti) työpaikkaa ja nyt se ovi sitten vihdoinkin aukesi! Poikaystävälläni ei ollut edes kesätöitä viime kesänä juuri tämän laman takia. Mutta sitten kuin puun takaa hänelle soitettiin eilen ja pyydettiin erääseen merkittävään rakennusfirmaan (hän oli ollut kaksi vuotta sitten kesällä siellä kesätöissä) johtotehtäviin. :D MAHTAVAA! Olen niin iloinen hänen puolestaan. Minulla on kuukausipalkkainen työ ja nyt hänelläkin on. Nyt voi VIHDOIN alkaa oikeasti miettimään yhteistä tulevaisuutta kun taloudellinen tilanne on vakaa. :)

Mutta se siitä hehkutuksesta. Eiliset syödyt.
Aamupala: jogurtti, ruisleipä 100% (oivariini, kinkkuleikkele, juustosiivu), omena
Välipala: ruisleipä 100% (päällä samat), banaani
Välipala: ruisleipä 100% (päällä samat), jogurtti
Ruoka: raejuustopurkki (rasvaton), ruisleipä 100% (päällä samat), omena
Iltaruoka: italian pataa, vanukas, soda stream - limpparia
Naposteltavat: läkerol dents - pastilleja pitkin päivää
________________________________
yht. 1350kcal

peruskulutus 2000kcal + liikunnat (reippailut + tanssitunti) 500kcal = 2500kcal

1350-2500= -1150kcal vajetta

Hyvä vaje. Kyllä nyt luulisi jo painon tippuvan taas. :)

tiistai 16. maaliskuuta 2010

Heipsans.

Tulin nyt päivittelemään ennen tanssituntia nuo eiliset syömingit. Eilinen meni kokonaan töiden parissa, enkä ehtinyt liikkumaan muuten kuin reippailemalla ympäri kaupunkia. Ihmeen paljon tuota reippailua tulee joka päivä, koska olen tosiaan päättänyt aina kävellä töihin. Työpaikalleni on kotoa n.3km matkaa ja kun töistä sitten lähden käppäilemään tanssitunneille tai muille menemisille, niin päivittäiset kävelykilometrit nousevat väkisinkin johonkin 8-10km paikkeille. Ratkaiseva päätös tämän laihduttamisen kannalta on juuri tuo hyötyliikunta. Vaikka nyt ei kävisikään hikilenkkejä juoksemassa tai ohjatulla liikuntatunnilla, niin reippailua tulee joka päivä ainakin se 6-12km. :) Hyvä juttu.

Esim eiliset hyötykävelyt: ensin kotoa yliopistolle (1,5km), sitten sieltä töihin (2km), töistä opetustunnille (1,5km), opetustunnilta takaisin töihin (1,5km) ja töistä kotiin (3km) = yht. 9,5km reippailua

Eilen oli tosiaan hieman nälkä, mutta koska sunnuntaina meni vajeet ihan blörinäksi, niin päätin sitten kärsiä hieman nälkää sen edestä. :D Ruoska viuhuu! Viuhviuh!

Eiliset syödyt
Aamupala: ruisleipä 100% (oivariini, kinkkuleikkele, juustosiivu), profeel-jogurtti, omena
Päiväruoka: kalakukkoa siivu, ruisleipä 100% (päällä samat), omena
Välipala: banaani
Välipala: ruisleipä 100% (päällä samat), profeel-jogurtti
Iltapala: vihannessekoitus-tonnikala-munakas, soda stream limpparia
___________________________________-
yht. 1300kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat (reippailua) 350kcal = 2350kcal

1300 - 2350 = -1050kcal vajetta

Hyvä vaje ja syötyäkin tuli, vaikka nälkä hieman vaivasi. Nälkä johtui varmaan sunnuntaisesta mahalaukun venyttämisestä. :) Noh. Arki alkaa taas.

Niin ja tuo eilinen oli hyvä saavutus ruokien mukaan, koska kiloklubin kaikki pallurat loisti vehreyttään! :) Harvinaista! Hyvä minä..

maanantai 15. maaliskuuta 2010

Viikko 10

VIIKKOKATSAUS

Noniin.. On aika taas kerätä viikon saavutukset samaan kirjoitukseen. :) Huolimatta eilisestä "liikuntapäivästä", olen tyytyväinen viikkoon. Yksi repsahduspäivä viikossa sallittakoon. (viime viikollahan herkuttelupäiviä oli enemmän). Viikko on ollut ihan mukava, vaikka alkuviikon PMS-oireet pitivät pinnaa tiukalla. Siitäkin selvittiin. Tajusin myös, että terveelliset elämäntavat ovat jo iskostuneet rutiiniksi. Kaupassa ei enää tee mieli rasvaisia herkkuja, vaan on mukavaa etsiä jotain kevyttä ja terveellistä sen sijaan. :)

Elikkäs elikkäs.

Keskiarvoinen syödyt päivässä: 1550kcal
+ suurin piirtein sama kuin viime viikolla
- tuosta kun saisi nipistettyä edes tuon 50kcal pois, niin hyvä juttu

Keskiarvoinen vaje päivässä: -935kcal
+ vaikuttaa hyvältä tämä
- vajeet ovat melko epätasapainossa päiväkohtaisesti (yhtenä päivänä -1500kcal ja toisena + 500kcal) TASAPAINOA PLEASE!

Painon pudotus: TITTIDITITTIDI!! 1,4kg!!
+ VAU! En olisi odottanut, että yhdessä viikossa pääsee "hyppäämään" jopa yhden kilon yli. Ehkäpä pääsenkin välitavoitteeseeni ennen reissua! Jihuu!
- onkohan jo liian paljon?

Liikunta: 2x hiihtolenkki, 2x tanssitunti, retkiluistelu, paljon reippailua, venyttelyä
+ monipuolista ja paljon, venyttelyn tulokset alkavat näkyä notkeutena
- pitäisi lisätä lihaskuntoa

Juhlinta: "liikuntapäivän" siideriöverit
- turhia kaloreita

Herkut: 1 pala tummaa suklaata, pieni suklaamuna, 3x suklaakonvehti, 5x vanukas, 2x kourallinen sipsejä, puolikas porkkanakakkupala, nugetti, siideriä
+ vähentynyt viime viikosta
- muutamat voisi tuosta listasta vielä ottaa pois

Nälkä: ajoittain on ollut

Uni: n. 7h yössä, ei väsymystä havaittavissa

Siinäpä se viikko. Nyt innolla uuden viikon pariin.

Uuden viikon tavoitteet:
1. jatkaa samaa rataa kuin viime viikolla
2. välttää nälkää jotenkin
3. juoda tarpeeksi vettä
4. kouluhommiin keskittyminen

Eilinen "liikuntapäivä"

Heips. Tulin vielä päivittelemään eilisen tiedot ennen viikkokatsausta. :)

Eilen tosiaan oli entisen työpaikkani liikuntapäivä, johon sain osallistua. Retkellä oli tarkoitus osallistua erilaisiin aktiviteetteihin ja nauttia hyvästä seurasta ja ruuasta ja juomasta. Päivä alkoikin ihanan sporttisesti. Söimme kevyen keittolounaan ja sen jälkeen lähdettiin retkiluistelemaan jäälle. Se olikin tosi kivaa! Pitäisi kokeilla ensi talvena uudestaan! Se oli vähän niinkuin hiihtoa, mutta terät jaloissa. :)

Aktiviteetin jälkeen alkoikin sitten se juopottelu. Nautimme talon tarjoamista ilmaisista virvokkeista (jotka ei ollut siitä kevyimmästä päästä).. Koko illan aikana tuli vissiin juotua tusinan verran 0,33l tölkkejä sidukkaa ja lonkeroa.. Ounou. :S Siinä juomisen välillä vielä oli päivällinen. Yritin ottaa terveellisimmästä päästä noutopöydän herkkuja fetasalaattia, naudan paistia ja siikafilettä. Jälkiruoka houkutti, joten otin vielä puolikkaan palan porkkanakakkua. Joopajoo. Eli eiliset syömiset PELKÄSTÄÄN nosti kalorit 1500 paikkeille. Siihen päälle vielä juomingit. Eipä tainnut vajetta syntyä.. Ounou.. :S

Noh. Pakko ne on tänne silti laittaa.

Eiliset syödyt
Aamupala: vitalinea-jogurtti, ruisleipä 100% (oivariini, kinkkuleikkele, juustosiivu)
Lounas: Kevyt lohikeitto (jätin perunat syömättä) ja 1,5 siivua tummahkoa leipää
Päivällinen: fetasalaatti, naudanpaisti, siikafile, 1 siivu leipää, puolikas porkkanakakkusiivu, kahvi
Iltanaposteltava: 1 kpl mc´donaldsin nugetti
Juomat: 12 SIIDERIÄ
___________________
YHT. 3200kcal

peruskulutus 2000kcal + liikunnat 600kcal = 2600kcal

3200-2600 = + 600 kcal

AIJAIJAIJAIJAI!!! Ensimmäistä kertaa tämän projektin aikana vajetta ei tullut lainkaan! :o Huuuuiii! Tämä ei saa toistua.. Oikein puistattaa.. Jos tarjolla olisi ollut vähäkalorisia juomavaihtoehtoja, olisin saanut hyvällä tuurilla tulosta hieman paremmaksi, mutta tällä nyt sitten mennään.. Hävettää vähän.. Ruoska viuhukoon taas seuraavalla viikolla! Viuh viuh!

lauantai 13. maaliskuuta 2010

Bikinikroppaa etsimässä..



Elikkäs. Kaksi viikkoa aikaa reissuun. Lähdemme poikaystäväni kanssa Portugalin Albufeiraan kahden viikon päästä. Olen toivonut, että pääsisin yhteen välitavoitteeseeni reissuun mennessä, eli 68kg. Saa nähdä kuinka käy. Kokeilin tänään bikinejäni, jotka ostin viime kesänä Ateenasta.. Ne on I-HA-NAT! Turkoosit, joissa on kultaista kimalletta. Ihannebikinit! Ihannebikineissä on tietysti se huono puoli, että kun ne pukee päälle, olisi kiva, että kroppakin on ihanne.. :P Kyllähän ne ihan kivoilta näytti nytkin (onhan tässä jo 7kg laihduttu), mutta haluaisin kuitenkin pinnistää kesään mennessä vielä 7kg pois. Mutta välitavoitteeseenkin on vielä matkaa jonkun verran.. Toivottavasti onnistun nyt parissa viikossa saamaan painon siihen 68kg.

Selailin netissä kuvia bikinivartaloista ja löysinkin pari ihannevartaloa. :) Kumman inspiroivia nuo kuvat. Kesällä meinaankin sitten hengailla bikineissä Pyynikin uimarannalla ja käydä uimassa ja siemailla muutamat siiderit ja nauttia elämästä. Jeba.



Noh. Se siitä unelmoinnista. :)

Nyt tämän päivän syödyt vielä ja sitten tenttikirjan pariin
Aamupala: ruispala (oivariini, kultakinkkusiivu, juustosiivu), kananmuna, miniannos jogurttia ja mysliä
Välipala: kahvi ja puolikas munkki
Välipala töissä: kourallinen sipsejä
Ruoka: eilistä lohta, kasviksia, aurajuustoa ja bearnaisekastiketta
Iltapala: 2x ruisleipä (oivariini, kinkkuleikkele, juustosiivu), jogurtti, soda stream limpparia
___________________________________
yht. 1250kcal

Peruskulutus 2000kcal + mitättömät liikunnat 200kcal = 2200kcal

1250 - 2200 = -950kcal vajetta

Piti tänään tarkkailla vähän enemmän syömisiä, koska liikuntaa ei tälle päivälle paljoa tullutkaan. Tänään on ollut vähän nälkä..

Odottelen jo innolla maanantain punnitusta ja yhteenvetoa viikosta. Vielä huominen jäljellä. :)

Päivitystä eilisestä

Tulin tänne nyt päivittelemään eiliset syömiset. Olen kohta lähdössä töihin ja ollaan poikakaverin kanssa vietetty mukava lauantaiaamu. :) Ihanaa! Aurinko paistaa ja kevät on valloillaan..

Eilen tehtiin poikakaverin kanssa uunilohta tomaatilla ja aurajuustolla, lisukkeena parsakaalia, kukkakaalia ja porkkanaa sekä bearnaisekastiketta. :P Oli aika herkkua.. Nams. Ateria vaan nosti kalorit melko korkealle. Mutta oli tosi maukasta!

Kävin eilen myös hiihtämässä. Ladut oli jo melko huonossa kunnossa. Taisi olla viimeinen hiihtolenkki tänä talvena. :( Pitää laittaa sukset kesäunille.. Olen kyllä tosi ylpeä siitä, että olen jaksanut joka viikko käydä hiihtämässä tammikuusta alkaen. En ole ollut mikään talviurheilija ikinä, koska omaa lajiani en ole oikein löytänyt. Mutta nyt olen sen löytänyt. Hiihtäminen on ihanaa! Noh. Aina tulee uusi talvi ja uudet hiihtolenkit.. :) Toisaalta en malta odottaa kevään juoksukauden alkamista. Kohta asfaltit ovat jo sulat ja pääsee juoksentelemaan.. Jei!

Eiliset syödyt
Aamupala: ruisleipä 100% (oivariini, kalkkunaleike, juustosiivu), bran flakes + rasvaton maito
Lounas: fetasalaatti, kananmuna, vaniljavanukas
Välipala: ruisleipä 100% (päällä samat), banaani
Välipala: siivu kalakukkoa
Iltaruoka: lohta, kasviksia, aurajuustoa, bearnaisekastike, vanukas
________________________________________
yht. 1650kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat (hiihtolenkki + reippailut) 700ckal = 2700kcal

1650 - 2700 = -1050kcal vajetta

:)

torstai 11. maaliskuuta 2010



Ärrinpurrinmöksmäks!
Onko kellään muulla vaikeuksia hermojen kanssa kun laihduttaa ja kun on karpalopäivät? Mulla on nyt nimittäin naisten viikko menossa ja tuntuu, että olen koko ajan kuin myrskyn merkki.. Poikaystävä raukka on saanut kyllä kuulla mun kiukkuani tässä jo pari päivää.. Tuntuu, että kaikki ärsyttää.. Noh. Ehkä nyt vähän liioittelen, mutta täytyy kyllä myöntää, että nyt on pinna TODELLA kireällä. :D Ihankuin olisi murrosikä! Heh. Onko muilla samoja kokemuksia? Mökötetään yhdessä..

Ravinnosta ei mökötykseni voi johtua, koska kiloklubin pallurat näyttävät kirkkaita värejä ja päiväkohtaiset kaloritkin olen pitänyt yli 1000kcal. Ehkä tää nyt on vaan sitä kuuluisaa stressiä, josta aikuiset (lue vanhemmat) yleensä kärsii. :P

Lepyttelen itseni kohta lukemalla tenttikirjaa. Ouje.

Saa nyt nähdä mitä vaaka näyttää huomenna, koska turvotusta on havaittavissa. Turvotus näkyy ja myös tuntuu kropassa. Yh. Inhottava olo.. Ehkä tämä nyt kohta jo helpottaa..

Olempas masentava. Nyt ranka pystyyn! :)



Ompa tuo piristävä kuva. Tuollaisen linjakkaan kropan kun itselleen saisi joku päivä. Ehkäpä jo ennen kesää? Toivotaan..

Tässä vielä tämän päivän syödyt
Aamupala: bran flakes + rasvaton maito, kunto-näkkäri (oivariini, kalkkunaleike, juustosiivu)
Välipala: kunto-näkkäri (päällä samat), banaani
Kahvitauko: suklaakonvehti, teetä + hunaja (tl)
Päiväruoka: kanafetasalaatti, ruisleipä 100% (päällä samat), suklaakonvehti
Välipala: elovena-välipalakeksi, banaani
Iltaruoka: fetasalaatti, 2x keitetty kananmuna, vaniljavanukas
_________________________
yht. 1450kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat (vähän reippailua) 250kcal = 2250kcal

1450 - 2250 = -800kcal vajetta

Ihan mukava vaje. Ei liikaa, eikä liian vähän. Sopiva. :)

No heippahei!

Taas päivittelen. Kotona tällä kertaa. Tulin käymään kotosalla kun oli parin tunnin paussi töistä. :)

Huuh. Vielä pitäis jaksaa pari viikkoa painaa pitkää päivää ja sitten koittaa LOMA! :) Ja pari viikkoa ankaraa laihduttamista, että olen rantakunnossa kuun lopussa.. Uuje. Noh. Pääasia, että paino on alle 70kg, kaikki sen alle on aina vaan parempi. :) Kummasti motivoi nuo turkoosit bikinit, jotka ostin silloin vuosi sitten kun olin SUHT timmissä kunnossa.. Vielä olis pari kiloa matkaa siihen. Mutta tällä kertaa meinaan mennä vielä senkin alle.. Tavoitteenani on siis edelleen se 63kg. 7kg matkaa edessä.. Tsemppi vaan päälle.

Kesäkuntoon on päästävä!

Muuttokin pyörii yllättävän paljon mielessä. Tänään ilmoitin isännöitsijälle, sähkölaitokselle, kelalle, kotivakuutukseen, postille, maistraattiin ja työnantajalle, kännykkäliittymäyhtiölle.. Mihin vielä pitäis ilmoittaa? Kauheasti mietittävää.. :o

Noh tässä kuitenkin eiliset syödyt vielä

Aamupala: bran flakes + rasvaton maito, ruisleipä 100% (oivariini, kalkkunaleike, juustosiivu)
Välipala: ruisleipä 100% (päällä samat), jogurtti
Välipala: omena
Lounas: tonnikalapurkki, ruisleipä 100% (päällä samat), jogurtti, banaani
Välipala: 2 kourallista perunalastuja
Iltaruoka: fetasalaattia, 6kpl hornetteja, 1,5dl nuudelia, suklaavanukas
________________________________________
yht. 1600kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat (tanssitunti, reippailua) 500kcal = 2500kcal

1600 - 2500 = -900kcal vajetta

Hyvä vaje. Ei liikaa. :)

keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Töistä taas terve!

Huh. On ollut taas pitkä ja piinaava päivä. Aamusta alkaen olen juossut kaupungilla ja töissä ja tanssitunnilla ja nyt olen taas töissä. Nyt vihdoin on pieni hetki aikaa hengähtää ja kirjoitella eilisiä päivityksiä yms. :)

Pääsen tosiaan muuttamaan nyt ensi kuun 4. päivä uuteen kämppään. Eli heti seuraavana päivänä kun tullaan poikakaverini kanssa ulkomailta. :D Toivottavasti pystyn nauttimaan matkasta, etten koko ajan stressaa muuttoa. Aina kaikki kiva tapahtuu mun elämässä päällekäin. Ärh!

Tänään aamupaino olikin sitten jo alle sen 70kg. :D Osasin kyllä aavistaakin sen, joten ei se tullut mitenkään yllätyksenä. Mutta onhan se aina kova juttu, että pääsee seuraavan kymmenyksen puolelle! Ja nyt on n. 7kg tippunut.. Vielä olisi 7kg tiputusta jäljellä.. Puoliväli siis saavutettu! :)

Nyt hieman eilisiä syötyjä tähän
Aamupala: ruisleipä 100% (oivariini, kalkkunaleike, juusto, kurkkusiivu), jogurtti
Välipala: ruisleipä 100% (päällä samat), banaani
Välipala: kahvi maitotilkalla, pieni suklaamuna
Päiväpala: ruisleipä 100% (päällä samat), omena, jogurtti
Iltaruoka: kanafetasalaatti, suklaavanukas
_________________________________
yht. 900kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat (tanssitunti + reippailua) 500kcal = 2500kcal

900 - 2500 = -1600kcal vajetta..

Aikamoinen vaje taas. Mutta edelleen neljän päivän syömingit viime viikolla stressaavat. :) Nyt alkaa stressi helpottaa..

Mutta hei!!! KEVÄT ON TULOSSA IHAN JUST!! <3 NYT KAIKKI ULKOILEMAAN! TSEMPPIÄ SISKOT!

tiistai 9. maaliskuuta 2010

Muuttopuuhia, kirppispuuhia, koulupuuhia..

Tämä viikko alkoi hyvissä merkeissä. Paino oli viime viikolla laskenut erittäin mukavasti, vaikka loppuviikon syönnit repsahtivat melkoisesti. Uusi viikko ja uudet kujeet alkoivat eilen oikein toden teolla kun raahasin kymmenen banaanilaatikkoa muuttolaatikoiksi tänne yksiöön. Pakkasin keittiöstä jo kolme laatikollista tavaraa laatikoihin odottelemaan muuttoa. Järkyttävää, että pelkästää keittiöstä tulee varmaan n. 5 laatikollista tavaraa! Argh! Mihin mä kaikki nää kamat tungen siellä uudessa kämpässä?

Periaatteenani on, että en halua raahata uuteen kämppään MITÄÄN ylimääräistä! Haluan päästä eroon siis kaikesta krääsästä ja turhasta.. Kirpputori olisi mielenkiintoinen kokeilu, mutta jotenkin epäilyttää kuitenkin. Käykö kukaan kirpputoreilla? Minkälaisia tavaroita sieltä ostetaan? Kuinka halvat hinnat tavaroille täytyy laittaa, että ne menee? No joo. Ehkä yritän myydä huuto.netin kautta joitain vaatteita ja sit viedä loput kirpparille. Akvaarion aion myydä huuto.netissä. Siitä luulisi saavan edes jotain..

Eniten minulla tulee varmaan paperiroskaa. Olen säästänyt niin paljon vanhoja laskuja ja lehtiä sun muuta, että ihan hävettää. Kaikki pois vaan. Ei niillä mitään enää tee.. Vaatekaappi on myös yksi vaikeimmista tyhjennettävistä. Sieltäkin löytyy jos jonkinlaista rättiä vuosien takaa. Osa menee varmaan suoraan UFFille ja osa sit sinne kirpparille. HUH! Kyllä muutto on mukavaa, mutta RANKKAA!

Kouluhommatkin puskee päälle. Vielä täytyisi tenttiä yksi kurssi ennen pääsiäistä. En ole edes vielä hakenut niitä kirjoja kirjastosta.. Outs. :S Mutta asia kerrallaan.. Hirvee stressi..

Pääsinpä sentään hiihtämään eilen. Kävin 7km lenkin ja syke nousi taas mukavasti rankan treenin puolelle. Luisteluhiihtokin alkaa sujumaan jo! :) Tänään onkin vuorossa tanssitunti ja illalla menen töihin. Ajattelin tänään tehdä yhden kouluhomman valmiiksi, siinä ei mene kuin pari tuntia.

Mutta nyt eiliset syönnit
Aamupala: ruisleipä 100% (oivariini, kalkkunaleike, juustosiivu, 2x kurkkusiivu), danone vitalinea - jogurtti, omena
Kahvittelu: kahvi (maidolla) ja pala tummaa suklaata
Välipala: ruisleipä 100% (päällä samat), danone vitalinea - jogurtti
Päivällinen: nuudelia, kruununsekoitus, kanasuikaleita, soda stream limpparia
Jälkkäri: pieni suklaamuna
____________________________
yht. 850kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat (hiihto, reippailu) 700kcal = 2700kcal

850kcal - 2700kcal = -1850kcal vajetta

Joo taisi mennä nyt hieman överiksi tuo vaje, mutta jostain syystä viikonlopun mässäilyn jälkeen ei ollut edes nälkä. :) Tällä mentiin nyt tänään.

maanantai 8. maaliskuuta 2010

Viikko 9

Viikkokatsauksen aika.

Viime viikolla oli täällä päin maailmaa hiihtolomat, joten siksi ei tanssitunteja pidetty. Yksi tavoitteeni olikin saada korvattua tanssitunnit jollain muulla liikunnalla. Katsotaan miten kävi. :)

Muuten viime viikko meni ihan mukavasti mielestäni. Tuloksiakin tuli! Mahduin laihuusfarkkuihini taas pitkästä aikaa ja vaa´an lukemakin oli mukavasti heilahtanut pienemmäksi. :)

Syömisten osalta viime viikonlopun repsahdus kaduttaa, mutta repsahdukset on ilmeisesti ihan normaalia laihduttamisessa. Nyt seuraavaan viikkoon onkin hyvä valmistautua tiukalla kurilla. :)

Ruoka: keskimäärin syödyt päivässä 1570kcal
+ eipä ainakaan säästöliekin pelkoa noilla kaloreilla
- överisyömiset/repsahtamiset kohottavat tuota lukemaa ihan liikaa

Liikunta: rankka aerobic tunti, kotijumppaa 30min, kävelyä ja reippailua REILUSTI
+ ainakin tuli hyötyliikuttua tanssituntienkin puolesta!
- valitettavasti en päässyt hiihtämään enkä muille jumppatunneille kuin tuohon aerobiciin

Paino: -900g
+ TODELLINEN TYYTYVÄISYYS! (tämä on siis uskomatonta tuon viikonlopun jälkeen!)

Juhlinta: firman bileet torstaina

Herkut: vanukas, siipiä, valkoviiniä, siideriä, juustoja, yrttivoipatonkia, ristikkoperunat, tuulihattu, pari kourallista sipsejä, kolme pikkuista pääsiäismunaa, lakritsia, friteeratut banaanit jäätelöllä
+ vähemmän kuin viime viikolla

Nälkä: en ole nähnyt nälkää.

Uni: loppuviikosta kärsin unettomuudesta -> väsymys

Toiveet tulevalle viikolle:
1. päästä alle 70kg
2. syödä kevyemmin kuin viime viikolla
3. kuntoilla paljon enemmän
4. saada muuttopuuhat käyntiin
5. hellitellä poikaystävää

sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Helouhelou kinder-yllätys!

Noniin.. Aijaijai.. Olen todella laiska blogikirjoittelija ollut viime aikoina.. Edellinen postaukseni taisi olla torstaina ennen bileitä. Jooh. Anteeksi kaikille tovereille.

Tosiaan tuossa oli torstaina työpaikan pippalot ja sitten perjantaina tuli sisko kylään ja lauantaina tuli vanhemmat kylään ja nyt onkin jo sunnuntai. Huh. Siis erittäin sosiaalista menoa on ollut.. Ja valitettavasti sosiaaliset tapahtumat ovat laihduttajan painajaisia. Ei pääse liikkumaan eikä pysty pitämään kaloreita kurissa. Nämä neljä päivää on ollut todellisia takapakkipäiviä laihdutukselle. Valitettavasti. :( Mutta onneksi arki taas koittaa ja voin yrittää ottaa takaisin nuo menetetyt päivät tiukalla kurilla.. Ja tiukkaa kuria nyt kyllä tarvitaan!!

Elikkäs. Torstaina pidin mehukeittopaaston päivällä, koska tiesin, että taas illalla tulee syötyä ja juotua reilusti. Onneksi pidin sen mehukeittopaaston, koska illalla kalorimäärä todella pääsi ryöpsähtämään.

Torstain syödyt
Aamupala: mehukeittoa
Välipala: mehukeittoa
Lounas: mehukeittoa
Illalla: Siipiä, hedelmäistä juustosalaattia, yrttivoipatonkia, valkoviiniä (paljon), parit siiderit, 1 kossubattery..
__________________________________________
yht. 2000kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat (kotiaerobic, reippailut, baaritanssahtelut) 500kcal = 2500kcal

2000 - 2500 = -500 kcal vajetta

Aika hyvä huolimatta juopottelusta. :D

Krapulahan siitä tuli joo. Mutta yritin pitää perjantaina syöpöttelyn aisoissa kuitenkin. Sisko kuitenkin halusi hakea iltapalaksi hot wingsejä ja ristikkoperunoita... Hmm..

Perjantain syödyt
Aamupala: bran flakes + rasvaton maito, ruisleipä 100% (oivariini, kalkkunaleike, juustosiivu)
Lounas: tonnikalaruisleipä munalla, karjalanpiirakka, valion jogurtti, fenix-juoma
Ilta(krapula)ruoka: siipiä, ristikkoperunoita, chilikastiketta, aurajuustodippiä
_________________________________
yht. 2200kcal

peruskulutus 2000kcal + liikunnat (reippailua ympäri kaupunkia) 400kcal = 2400kcal

2200 - 2400 = -200kcal vajetta

Melko surkea vaje.. Kiitos hot wingsien.. :S

Noh sitten lauantaina sain onneksi pidettyä syömingit jotenkuten järkevänä. Olimme lounaalla kauppahallissa siskoni kanssa ja illalla kävimme syömässä vanhempieni kanssa. Ravintolassa otin lo-fat kanapastan, joka oli yllättävän hyvää ja kevyttä. :)

Lauantain syödyt
Lounas: toast + salaattia, kahvi
Päivällinen: lo-fat kanapasta, kourallinen sipsejä, cola light
Iltapala: kourallinen sipsejä
________________________________
yht. 1400kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat 200kcal = 2200kcal

1400 - 2200 = -800kcal vajetta.

No onneks tuli otettua lo-fat kanapasta.. :)

Ei se herkuttelu siihen sitten loppunut. Vielä koitti sunnuntai ja houkutukset. Tänään söimme terveellisen aamupalan vanhempieni kanssa ja sitten kävimme kiinalaisessa. Nams. :P

Tänään syödyt (sunnuntai)

Aamupala: bran flakes + rasvaton maito, 2x ruisleipä 100% (oivariini, kalkkunaleike, juustosiivu, tomaattia ja kurkkua)
Välipala: lakua ja suklaata
Päivällinen: kiinalaisessa ravintolassa kanakeittoa, riisiä + currykanaa + nautaa ja ituja + 3kpl friteerattu possupallo + friteerattua banaania ja jäätelöpallo
________________________________
yht. 2000kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat (paljon kävelyä kaupungilla) 350kcal = 2350kcal

2000 - 2350 = -350kcal vajetta

Joopajoo..

Huh.. Sainpas päivitettyä oikein kunnolla.. Kuten huomasitte viimeiset kolme päivää on ollut hieman takapakkia tässä laihdutuksessa. Mutta vajettakin on kuitenkin syntynyt pikkuisen.. Onneksi en nyt sentään ihan repsahtanut plussan puolelle.. Joku roti.

Kuitenkin on aikamoinen morkkis tuosta herkuttelusta. Pitää ottaa joku tavoite nyt ensi viikolle, ettei tällainen herkuttelu jatku.. :S

Noh. Mutta uusi viikko edessä ja uudet kujeet. Huomenna punnitus. :)

torstai 4. maaliskuuta 2010

Pikapäivitys ennen illan juhlia..

Heips.

Elikkäs. Illalla on työpaikan kemut. No sellaiset pienimuotoiset syömingit ja juomingit. Olen nyt paastonnut koko päivän mehukeitolla, jotta vajeet pysyisivät edes joten kuten kohdallaan kun illalla täytyy herkutella.. Yleensä kyllä noissa työpaikan kemuissa on kaikkea terveellistä. Salaattia, lihaa, keittoa ja sen sellaista. Mutta viinihän siellä virtaa sitten senkin edestä. Noh. Ehkäpä voin avecini kanssa juoda pullollisen puoliksi.. :)

Joo. Muuttoasiat on edennyt nyt yhdessä päivässä siten, että huomenna tulee jo joku uusi asukas katsomaan tätä mun nykyistä asuntoa. :D Yritin vähän siivoilla ja järjestellä. Eihän se ikinä ole kivaa, että vieraita tulee omaan kotiin, mutta tottakai tätä täytyy mahdolliselle tulevalle asukkaalle näyttää.. :) Hyvä kämppähän tämä on ollut ja VAATEHUONETTA tulen todellakin ikävöimään. Se on tämän kämpän myyntivaltti.. :) Mutta uusi asunto ja uudet kujeet. On se aika paljon jos viihtyy viisi vuotta yhdessä ja samassa yksiössä. Aika siirtyä eteenpäin.. :) Joojoo.. Haikeaa on, mutta en ajattele sitä.. Ajattelen vaan sitä uutta tuliterää kämppääni ihanalla parvekkeella.. aah. <3

Niin ja tässä siis eilisen syödyt. (Kiloklubin pallukat oli muuten vihreänä, mutta kasvikset jäi valitettavasti keltaiseksi, vaikka kuinka yritin)

Aamupala: bran flakes + rasvaton maito
Välipala: Ruisleipä 100% (oivariini, kalkkunaleike ja juusto), mehukeittoa
Lounas: Vihannessekoitus, 2 kananmunaa, raejuustoa, ruisleipä 100% (päällä samat)
Päivällinen: lohipastaa (tosi vähän) ja fetasalaattia
Iltapala: ruisleipä 100%, jogurtti, vanukas ja mehukeittoa
___________________________________________________
yht. 1100kcal

peruskulutus 2000kcal + liikunnat 400kcal = 2400kcal

1100 - 2400 = -1300kcal vajetta

Heh. Olen onnistunut aika hyvin pitämään tuon vajeen siinä mitä tälle viikolle tavoittelinkin. Harmi kun se luultavasti ei tältä päivältä sitten onnistukaan.. :S

Mutta nyt pirskeisiin.

keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Muutoksien päivä toden totta!

Päivä siis alkoi aamulla hyvin. Mutta tämä juttu vielä paranee.. Paino on pudonnut joo joo joo, mutta sitten keskipäivällä se vasta riemu irtosikin. SAAN VIHDOIN HALUAMANI OPISKELIJAKÄMPÄN KESKUSTASTA!! Iik. Olen nyt kaksi vuotta ollut yksiöjonossa opiskelija-asuntosäätiöön ja nyt se kämppätarjous sitten tupsahti kuin tyhjästä. :) Voi että olen onnellinen! Vihdoin VIHDOIN saan parvekkeellisen kämpän! Voisin vaikka itkeä ilosta. Ihan tosi! :´)

Kämppä on siis yksiö. 28 neliötä + ISO, LASITETTU parveke. Siinä on tupakeittiö, alkovi ja hyvän kokoinen kylpyhuone (pesukonekin mahtuu) + kaappitilaa.. Talo on rakennettu 2005, eli tosi uusi! Yhteisistä tiloista löytyy SISÄPARKKIPAIKKA, 2 saunaa, kuivaushuone, varastot ja ulkona on grillikatos.. :) Mahtavuutta!

Nyt en enää liekehdi, koska ette jaksa enää lukea kuitenkaan.. :P

Eilisen syödyt
Aamupala: Bran flakes + rasvaton maito
Välipala: ruisleipä 100% (oivariini, kalkkunaleike, juusto), jogurtti
Lounas: lohisalaatti, ruisleipä 100% (päällä samat)
Välipala: ruisleipä 100% (päällä samat), mehukeittoa, parit nellie dellie -karkit
Päivällinen: lohisalaatti, mehukeitto
___________________________________
yht. 1000kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunnat 300kcal = 2300kcal

1000 - 2300 = -1300kcal vajetta

Hyvä vaje ja kaikki kiloklubin pallotkin oli vihreinä! :D

Positiivisuuden aamu!

Oli ihan PAKKO tulla laittamaan tänne päivitys. Olen lähdössä kohta kouluun, joten en kerkiä vielä laittamaan eilisiä syömisiä, mutta minulla on muuta tärkeää asiaa! Pääsin vihdoin vaa´alle ja tulos oli odottamattoman hyvä!

Aamupaino 70,7kg!!! Uuu jee!!! :D

Ja tästä rohkaistuneena kaivoin vaatekaappini perukoilta (siis tosi syvältä) laihuusfarkkuni.. Laihuusfarkkuni on ihanat (ja kalliit) mustat tiukkaakin tiukemmat korkeavyötäröiset pillifarkut, jotka on kiristyksen ja puristuksen takia haluttu unhoittaa.. Ne farkut paljastavat HETI jos mitään ylimääräistä on alavatsan tai persauksen alueella ja niitä EI VOI KÄYTTÄÄ jos jotain ylimääräistä on, sillä sitten ei pysty niissä istumaan eikä liikkumaan (nimimerkillä tämäkin koettu). :D

Noh kuitenkin.. Niimpä kokeilin näitä pillifarkkujani ja MAHDUIN NIIHIN! :D Mahtavaa! Eikä edes paljoa ahdistakaan.. Ne on siis sopivat nyt.. :)

Mutta matka jatkuu kuitenkin laihuusfarkuista huolimatta vielä.. :) Paljon on vielä edessä, mutta onneksi tähän asti on jo päästy!

Myöhemmin eilisen ruokapäiväkirjaa sitten. :)

TSEMPPIÄ KAIKILLE! <3

tiistai 2. maaliskuuta 2010

Hyvää huomenta!



Tässä työpaikalla taas kirjustelen. Olin aamulla luennolla koulussa ja nyt tulin töihin. Täällä töissä olen kolmeen asti ja sitten tapaan koulutoverini kouluhomman merkeissä ja illaksi takaisin töihin. Melko pitkiksi nämä alkuviikon päivät venyvät noiden aamuluentojen takia. Mutta minkäs tässä tekee kun pitäisi tehdä työtä ja opiskella samaan aikaan. Eikä kaikkia kursseja voi tenttiäkään. Noh. Onneksi energiaa riittää vielä..

Motivaatio on erittäin korkealla tähän laihduttamiseen nyt. Olen niin aktiivinen ihminen, että oikeastaan arkea HELPOTTAA se, että pitää hieman miettiä missä välissä sitä ehtii syömään ja mitä. Omaan elämänmenooni tämä painontarkkailu sopii mainiosti. Sitäpaitsi on kivaa aamulla miettiä, että missä välissä sitä söisi ja pakata mukaan tarvittavat eväät. :)

Olen pohtinut tosi paljon tätä painonpudotusta ja syitä siihen, että en saa sitä putoamaan puolta kiloa enempää viikossa. Olen ymmärtänyt, että ihmiset pystyvät kyllä laihtumaan enemmänkin viikossa. En vaan tiedä mitä pitäisi tehdä toisin. Paljoa vähempääkään en pysty syömään, sillä sitten tulen huonolle tuulelle ja nälkä alkaa vaivaamaan. Vajeet on kohdallaan jopa siihen kilon pudotukseen viikossa, mutta se kilo ei vaan lähde millään.. Pitää nyt tarkkailla mitä teen väärin ja vähentää suolan syönti minimiin..

Noh. Kohta alkaa työt, joten tässä vielä eilisen syödyt.

Aamupala: ruusunmarjaviili, ruisleipä 100% (oivariini, kalkkunaleike, juustosiivu)
Lounas: näkkileipä, ruisleipä 100% (päällä samat), mustikkamehukeitto
Päivällinen: jogurtti, ruisleipä 100%, näkkileipä (päällä samat), omena
Iltaruoka: lohisalaatti, raejuustolla ja vihannessekoituksella, bran flakes + rasvaton maito
_______________________________
yht. 1300kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunta (aerobic-tunti + reippailua ympäri kaupunkia) 600kcal = 2600kcal

1300 - 2600 = - 1300kcal vajetta

Hyvä vaje. :)

maanantai 1. maaliskuuta 2010

Viikko 8

Tässä nyt yhteenvetoa edellisestä viikosta kommentteineen. Viikko 8 ei näyttänyt ruuan puolesta yhtään niin hyvältä kuin viime viikko, mutta pakko nää tiedot tänne on laittaa.. :S

Ruoka: keskimääräinen syödyt päivässä: ~1550kcal
+ onnistuin lisäämään protskuja ruokavaliooni
- mielestäni tämä keskimääräinen kalorimäärä tuntuu liialta (tosin tämä johtuu lauantain överisyömisistä ja juomisista)

Liikunta: 3x tanssitunti, 1 normaali hiihtolenkki, 1 pitkä hiihtolenkki, venyttelyä ja reilusti reippailua
+ pääsin vihdoin hiihtämään!

Paino: - 500g (tosin en tänään päässyt punnitsemaan itseäni aamulla, mutta tämä on siis AINAKIN lähtenyt viime viikosta)
+ enemmän kuin viime viikolla
- ei edelleenkään tarpeeksi verrattuna työn määrään

Juhlinta: lauantain kännit (siideri, viina, tequila)
+ kevytvaihtoehdot baarissa
- liika känni

Herkut (myös sellaiset suolaiset, jotka lasken herkuiksi): vispipuuro, pipari, runebergin torttu (kevyt kotitekoinen), muutama nacho, 2x suklaavanukas, suklaakonvehti, juustosarvi, ruissipsejä, ohut kakkupala, riisisuklaapatukka, sipsejä, juustonaksuja, karjalanpiirakka, popcornia, yrttivoipatonki
+ ihan kuin näitä olisi edellistä viikkoa vähemmän
- aika paljon on tullut kuitenkin herkuteltua

Nälkä: jossain vaiheessa tunsin nälkää, koska ruokailuni painottuu aina iltaan. Päivällä saattaa olla nälkä..
- ruokarytmin tarkistus

Uni: keskimäärin 6h yössä
- perhanan lätkämatsit valvottavat. ;)
______________________________________________
Toiveet tulevalle viikolle:
1. vähemmän syömisiä keskimäärin päivässä (1300kcal olisi hyvä)
2. ei ryyppäämistä
3. paino alemmas!
4. vaikka en pääse hiihtoloman takia tanssitunneille, pystyn korvaamaan nuo 3h jollain muulla tavalla
5. tekisi mieli jotain hyvää keittoa :P
______________________________________________

Heips.



Päivää vaan kaikille taas. Päivittelen tässä tänne nyt eiliset krapulapäivän syömiseni ennenkuin laitan erikseen illalla sitten yhteenvedon viime viikosta. :) Onkin ihan kiva punnita menneen viikon liikunnat ja syömiset sekä pohtia mitä parannettavaa on. Mutta se tulee sitten illalla vasta. Nyt eiliseen krapulapäivään..

Olin tosiaan miettinyt tarkasti krapulameiningit ja että söisin mahdollisimman kevyesti. En tosiaan ottanut ollenkaan huomioon, että pakasteyrttipatonki on oikea kaloripommi! :o Noh sitä tuli sitten syötyä melkein puolen patongin verran jo heti aamupalaksi.. Eh eh.. Muuten syömiset onnistui mainiosti. Tortillat, RUNSAALLA salaatilla ja lihalla oli oikein hyvä krapularuoka. :P

Eilisen syödyt
Aamupala: yrttivoipatonki, sekamehua lantrattuna, kahvi, fetasalaatin loput
Välipala: muutama ruissipsi
Lounas: 2 kpl tortillaa (kana, naudan jauheliha, salaatti, salsa ja kevytkermaviilidippi, hieman papuja), soda stream - limpparia
Päivällinen: loput lihat, loput salaatit, loput pavut, loput kasvikset, loppudippi, loppukermaviilidippi, soda stream - limpparia, suklaavanukas
__________________________________________
yht. 1750kcal

Peruskulutus 2000kcal + liikunta 200kcal

1750 - 2200 = -450kcal

Surkea vaje, mutta eipähän tullut liikuttua paljoa yhtään eilen.. Tällä viikolla kerkiää onneksi kiriä vajeet kuntoon.. :)